skip to Main Content
Find vej med mindfulness

Mindfulness fik Anne til at sætte sig i førersædet

Jeg læste for nogle dage siden en udtalelse fra en kultursociolog, der mener at vi er begyndt at tage mere ansvar for eget helbred. Og i den forbindelse kom jeg til at tænke på Dr. Jon Kabat-Zinn, som gennem mindfulness meditation har lært rigtig mange mennesker at tage medansvar for eget velbefindende. Gennem kærlig mindfulness guidning giver han dem mulighed for at få det bedste ud af det liv de har.

Med sin baggrund i buddhistisk meditation og sit arbejde som videnskabsmand, skabte han et sekulært mindfulness program i 1979. Ja, faktisk rigtig godt tænkt. For mange af dem som han oprindeligt gerne ville hjælpe, var patienter, som havde været langt omkring i det etablerede system uden at finde hjælp.

Man kan vel sige, at han rykkede patienterne fra passagersædet til førersædet og gav dem et landkort at kører efter. De skulle nemlig selv styre gennem mindfulness vejen, med en målrettet og flittig indsats. Og fra at patienter måske følte sig som ofre for omgivelsernes retning og tilfældige omstændigheder, fik de af Jon Kabat-Zinns landkort retning til at styre den vej de selv valgte.

Anne deltog på et Mindfulness 8-ugers forløb baseret på Jon Kabat-Zinns landkort, fordi hun ikke fandt hjælp i det etablerede system. Anne styrede i starten efter Min guidning på forløbet, men satte sig snart i førersædet og styrer i dag efter sit eget indre kompas.

Anne er et godt eksempel på at mindfulness kan gøre en forskel uanset om du ønsker at arbejde med helt konkrete gener eller om du har en længsel efter at få mere ud af dit liv.

Her kan du læse Annes historie.

Jeg har guidet i Jon Kabat-Zinns landkort mange gange efterhånden. Og det virker. Det har jeg set og det har videnskaben slået fast gennem mange år.

På et mindfulness 8-ugers forløb baseret på Jon Kabat-Zinns landkort bliver du støttet, inspireret og motiveret af mig og de andre under hele forløbet. Så du ikke køre forkert og ender ved en blind vej.

Læs mere om mit forløb i Aarhus her.

Er du mere til Mindfulness Online, så se her.

Mindfulness fik Anne til at sætte sig i førersædet. Lise Lotte underviser i mindfulness.
Mindfulness fik Anne til at sætte sig i førersædet. Lise Lotte underviser i mindfulness.

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag