skip to Main Content

Psykoterapi Århus

Har livet bragt dig ud af balance, og længes du efter at få det godt igen?

Livet forløber ikke altid, som vi drømmer om. Der vil indimellem være bump på vejen, som slår dig ud af kurs. Det er naturligt og en del af livet.

Men det er ikke meningen, at disse bump skal efterlade dig i en permanent tilstand med uro og ondt i maven, og hvor du føler dig ked af det, ængstelig, bekymret eller stresset. Så hvis det er tilfældet, er det givtigt at du handler på det.

 

Mit navn er Lise Lotte, jeg er psykologisk livsmentor og hjælper dig med at overkomme det, der plager dig i livet lige nu.

Jeg hjælper dig, der for eksempel oplever:

  • Stress
  • Søvnproblemer
  • Angst
  • Tankemylder
  • Sorg
  • Eksistentielle kriser
  • og alt det der følger med af uro, rastløshed, usikkerhed og bekymringer.

Vil du have et liv du er glad for?

Ligesom de fleste, jeg hjælper, står du sikkert i det dilemma, at du gerne vil ha’ løst dit problem, men du mangler energi eller tid til at tage fat i det. Tanker, tvivl og en diffus fornemmelse af at mangle retning tager over og kan gøre det svært for dig at navigere videre.

Længslen er der, men hvad skal du gøre?

Første skridt er at finde ud af, hvem der kan hjælpe dig, så du kan få energien og glæden tilbage i livet.

Den proces har jeg lang erfaring med at hjælpe mennesker igennem – og jeg hjælper også gerne dig.

Sådan foregår et psykoterapi-forløb

Når du kommer til en individuel session, tager vi udgangspunkt i din situation og skaber en klarhed over det, du gerne vil have hjælp til – og hvor du gerne vil lande.

Vi taler om, hvilke metoder og redskaber der kan bringe dig dertil, og giver det mening for dig, vil du få meditation eller mindfulness øvelser som hjemmearbejde, eller måske andre øvelser, der bringer dig videre mod dit mål.

Sessionerne og hjemmearbejdet er tilsammen det, der for hver gang vi mødes, bringer dig tættere på det liv, du ønsker for dig selv.

Gennem spørgsmål, refleksioner og praktiske øvelser hjælper jeg dig til at få øje på dine styrker og på nye muligheder, der giver tilliden tilbage og skaber en klar og livgivende retning fremover.

Det bringer klarhed over de redskaber, du allerede har og kan trække på, samtidig med at du får nye redskaber, der bringer dig væk fra det problemfyldte og hen til et mere livgivende ståsted med nærvær og ro.

Hver gang vi mødes, følger jeg op på, om du får det bedre og mærker en positiv udvikling, så vi straks kan justere, hvis der er behov for det.

Jeg har før haft stort udbytte af et individuelt forløb hos dig, og . jeg ville gerne have hjælp til at få et højere selvværd .

Det der har betydet mest for mig er, at du har fået mig til at mærke efter hvornår og hvor jeg bliver påvirket af lav selvværd, usikkerhed eller ensomhed og nogen gange frygt

Du har fået mig til at reflektere over barndom, mine forældre, min ungdom, mit arbejdsliv, mine værdier, styrker og svagheder i det hele taget mit liv og over hvorfor jeg reagere som jeg gør i forskellige situationer.

Det har været et forløb hvor du har taget udgangspunkt i hvor jeg var i livet og rejsen jeg gerne ville på for at blive det menneske jeg gerne ville være. Vores samtaler har givet mig mod og lyst til refleksion. Jeg har ligeledes fået en større bevidsthed omkring mine følelser og samværet med mennesker og især samværet med min familie og mine venner.

Sådan arbejder jeg:

Jeg har en bred praktisk og teoretisk erfaring inden for både moderne terapimetoder og oldgammel buddhistisk livsfilosofi, samt omkring forskellige kropsorienterede metoder.  Jeg har god erfaring med at inddrage kroppen i terapien og træne sindet stærkt gennem meditation. Dette er et styrkende supplement til selve samtalen, der bringer klarhed over din situation, og tilsammen gør dig klogere på dig selv.

Jeg gør blandt andet brug af:

Du kan læse mere om mig, mine arbejdsmetoder og min baggrund her.

Hvor langt er et samtaleterapiforløb, og hvor ofte skal jeg komme?

I begyndelsen er det godt at komme med 1-2 ugers mellemrum, så vi hurtigt kan justere eller følge op på din fremgang. Herefter behøver det ikke at være helt så ofte, og vi tilrettelægger selvfølgelig forløbet, så det passer ind i din hverdag.

Du skal også vide, at vi aldrig vil tage større skridt, end at du kan nå at følge med og føler dig tryg i de nye erkendelser og erfaringer, som du får undervejs.

Et forløbs længde afhænger af din problematik, så hvor mange gange dit forløb består af hænger sammen med, hvor du står og hvor du skal hen i livet.

Nogle kan nøjes med få sessioner og andre har brug for et længere forløb.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere

Hvor foregår sessionerne?

Du er meget velkommen hos mig på Trøjborgvej 60 i Århus, hvis du foretrækker det. Vi kan også aftale en samtale over telefon eller video, så du kan sidde trygt hjemme i din stue.

Mange er blevet glade for samtaler over video, fordi de sparer kræfter og tid, men det kan være meget individuelt.

Priser for individuelle sessioner

1 session á 55-60 minutter: 875 kr.
Forløb med 5 sessioner: 3.900 kr.
Du sparer 475 kr.

Forløb med 10 sessioner: 7.500 kr.
Du sparer 1.250 kr.

Overvejer du et 5 eller 10 sessioners forløb eller er du i tvivl om, hvor mange sessioner du har brug for, så kontakt mig gerne.

AFBUD SENEST 24 TIMER FØR

Kan du ikke komme til din aftalte tid, kan du melde afbud op til 24 timer inden din samtale på tlf. 6070 9074 eller ved at sende en mail. Udebliver du eller kommer du for sent afregnes fuld pris.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag