Skip to content

Mindfulness online - Skab ro i dit liv.

Det har overrasket mig, at man ved at meditere kan få så meget mere kvalitetsvelvære i livet samt fine oplevelser i både hovedet og kroppen, at det nærmest er på højde med en god restaurantoplevelse, at læse et smukt digt, gå en tur langs stranden eller på en skovsti eller hvad man nu ellers sætter pris på i sit liv…

Det er fantastisk at opleve, hvordan lykken ligger i at “kunne være” i forskellige situationer; uanset om de er behagelige eller ubehagelige. At man faktisk kan blive nogenlunde “gode venner” med ubehag og smerter.

At finde ud af, hvor stor indflydelse tanker har på vores følelser og hvor gavnligt det kan være at kunne slippe dem gennem meditation, så de ikke booster vores stress unødigt.

Anonym deltager

 • Har du svært ved at finde en indre ro?
 • Føler du dig rastløs og ude af stand til at slappe rigtigt af?
 • Fornemmer du, at du er ude af balance?
 • Oplever du at tankerne er ude af kontrol – også om natten?

Det er en underlig tid, vi lever i. Sammen med Covid-19 er der også kommet en helt speciel usikkerhed, der påvirker os alle sammen forskelligt. Vi fornemmer pludselig, hvor små og sårbare vi er – men også hvor hurtigt udefrakommende ting kan feje ind over os og bestemme, hvordan vi lever vores liv.

Det er en meget særlig situation, og mange oplever en rastløshed og uro, fordi ingen ved, hvad de kommende måneder og år kommer til at byde på.

Men det er ikke kun Covid-19.

Det er også de små og store rystelser i livet, der gør os urolige. Kontakten til vores nærmeste der ikke fungerer helt, som vi kunne ønske os det. Vi glemmer omsorgen for os selv, og tænker for meget. Og tankerne jager os rundt, så vi når aldrig rigtigt dét, vi savner aller mest: Nærværet med os selv og den dybe indre ro.

Den ro, der giver overskud, indsigt og mod på livet.

Den ro, der gør dig i stand til at overkomme alle de udfordringer, livet måtte byde dig – Covid19 eller ej.

Den ro kan du opnå med mindfulness online kurset.

Online Mindfulness Kursus

Det har været overraskende, hvordan mindfulness har skabt så meget ro i og omkring mig. At mindfulness og de enkle teknikker og øvelser kan gøre så stor en forskel, at min stress er faldet fra 7 og til næsten 0.Jeg har fået en forståelse af, at der er ting i mit liv, der ikke er gode for mig, og det har mindfulness givet mig mod til at ændre.Føles som at have rydde op indeni . Sådan en lettelse at mærke mig selv igen. Tusind tak ☺

Susanne

Mindfulness Online – Skab ro i dit LIV og FÅ overblik

Mindfulness giver dig en dyb indre ro og accept, som gør dig stærkere og giver dig mere overskud i hverdagen. Men mindfulness er mere end det. Du lærer at opfatte verden på en ny måde, så du kan overkomme de udfordringer, du møder, uden at miste livsgnist og glæde.

MBSR står for Mindfulness Baseret Stress reduktion og er en anerkendt metode, der har en dokumenteret positiv effekt på stress, angst, utryghed, smerter og udbrændthed. Dette Mindfulness online kursus er baseret på MBSR, som jeg er uddannet til at undervise i på Aarhus Universitet – men tilpasset så hovedfokus er lagt på meditationsdelen af MBSR og tilsat en god portion kærlig venlighed og medfølelse. Kombinationen af MBSR-meditationerne, kærlig venlighed og medfølelse skaber større ro, glæde. og en mental robusthed, der gør dig istand til at håndtere udfordringer bedre.

På Mindfulness Online kurset lærer du:

 • Hvad er mindfulness, og hvordan kan vi styrke den mentale sundhed gennem mindfulness i en krisetid?
 • Perception – hvordan vi opfatter verden – halvt tomt glas eller halvt fuldt glas?
 • Åndedrættet – et vigtigt redskab til at finde afslapning, ro og tryghed og til at stoppe angst og tanker der løber løbsk.
 • Mindful tankehåndtering – tanker og deres indflydelse på mental og fysisk lidelse.
 • Få øje på glæden og de behagelige oplevelser i det bevidste nærvær – midt i de svære omstændigheder.
 • Meditation på medfølelse, omsorg og venlighed – et stærkt redskab til glæde, indre ro og større mental robusthed.
 • Mindful kommunikation – sådan fremmer vi dybe relationer og mindsker ensomhed og isolation
 • Mindfulness fremover – hvordan du vedligeholder din træning og mentale sundhed, kommer godt gennem krisen og ud på den anden side med mental sundhed i behold.

Gennem 8 uger bliver du guidet igennem enkle, men virkningsfulde meditationer og øvelser, som du nemt kan arbejde videre med og implementere i din hverdag.

Kurset er 100% online, så du kan sidde hjemme hos dig selv og følge sessionerne – og uden at skulle bekymre dig om Covid-19.

Mindfulness online kurset giver dig den praktiske erfaring og viden, der skal til for:

 • At du kan overvinde følelse af utryghed, angst og ensomhed
 • At du kan (gen)finde og komme tilbage til dig selv
 • At du kan få mere overskud og glæde i dit liv
 • At du kan slippe de bekymringer, der holder dig nede
 • At du kan stå stærkere i livet – og stole mere på dig selv
 • At du kan slippe følelsen af stress og angst
 • At du kan skabe et liv, der gør dig glad – på trods af de udfordringer, der måtte være

Lise Lotte TrujilloDin

 

Det har været rart at have en virkelig god underviser, der er meget erfaren indenfor mindfulness, som har megen livsklogskab at dele rundhåndet ud af

i forhold til hver enkelt elevs problemstillinger på grund af underviserens eget mangeårige virke i mødet med sine tidligere elever.

Anonym deltager

Din underviser på mindfulness online kurset

Lise Lotte Trujillo har mange års erfaring i at undervise i mindfulness og MBSR. Hendes store fokus er at hjælpe sin kursister med at finde glæde i hverdagen – på trods af de udfordringer, den kan byde på.

Lise Lotte blev selv ramt af kronisk sygdom tidligt i livet, og har derfor selv måtte omstille sig til et liv med særlige udfordringer. Det blev startskuddet til en opdagelsesrejse ned i, hvordan vi kan bevare livsglæden – selvom det nogle gange er på trods.

Lise Lotte er bl.a uddannet indenfor mindfulness, kognitiv terapi og narrativ terapi, men har derudover taget en lang række kurser med henblik på at hjælpe andre til at opnå en god balance i livet.

Hun har undervist online siden begyndelsen af 2014, og er blandt pionerende indenfor online undervisning. Se meget mere om Lise Lotte her

Hvad betyder det at det er MBSR baseret?

Dette kursus blev til, da jeg i 2017 blev bedt om at undervise en gruppe af mennesker med fysiske udfordringer, der ønskede et MBSR-kursus uden yoga og stilhedsdag. Det blev en succes.

Så bredte det sig til en arbejdsplads, en privat organisation og flere patientforeninger. Især i hele 2020 (under CORONA-krisen) har der været stor efterspørgsel efter netop dette online mindfulness-kursus baseret på MBSR, fordi det er enkelt, tidsbesparende og effektfuldt.

Det er derfor en kæmpe glæde for mig, at du nu også kan deltage på Mindfulness online-kurset – uanset hvor henne du bor i i landet, om du er i krise eller bare ønsker at finde mere ro i en tid med megen usikkerhed og mange omvæltninger.

Praktisk om Mindfulness online kurset

Hvad betyder det at kurset er online live?

At kurset foregår online live betyder, at vi sidder i samme online rum og kan se hinanden og tale sammen. Således kan du stille spørgsmål undervejs i sessionerne og få svar med det samme. Efter hver session får du desuden adgang til et resume og de guidede meditationer, som du skal bruge den næste uges tid.

Af hensyn til din og de andre deltageres anonymitet, bliver online sessionerne ikke optaget. Det giver større tryghed i gruppen, mod til at dele erfaringer og fordre bedre udbytte for alle.

Næste Mindfullness Online kursus begynder:

Kommer snart igen.

Hvor foregår Mindfulness Online kurset

Online hjemme hos dig selv. på en tablet eller computer. Du skal have adgang til en internetforbindelse og deltage med kamera og lyd.

Adgang til online forum på Mindfulness MBSR kurset

Du får adgang til et fælles online forum, hvor alle guidede mindfulness-meditationer ligger lige til download på din smartphone, tablet eller computer, så du altid har dem med dig. Du får på mindfulness online-kurset desuden resume efter hver mødegang, som opfølgning på aftenens tema. Efter endt kursus  har du naturligvis stadig adgang til materialet samt alt nyt der kommer til.

Hjemmearbejde på kurset

Mindfulness har en dokumenteret positiv virkning på stresssymptomer, udbrændthed, angst og depression, smerter mv., Det hjælper til at finde balance i krop og sind. Mindfulness er en færdighed, der skal trænes, som fx at tale et sprog eller spille et instrument. Derfor er det vigtig, at du sætter tid af hver dag til at øve dig – svarende til ca. 30 minutter om dagen i 8-uger for den bedste virkning.

Hjemmearbejdet består af enkle mindfulness meditationer, som du nemt kan gennemføre på egen hånd.

Meditationerne hjælper dig også til at få indarbejdet nye gode vaner, du kan holde fast i, når mindfulness kurset slutter.

Din investering

2.495 kr.

Du kan betale i 3 eller 6 rater. Det koster ikke ekstra. Klik på knappen og vælg din betaling.

Mindfulness kursus

TILMELDING

Giv mig en plads
Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag