skip to Main Content

Om Mig

Jeg er født i 1968 og bor lidt uden for Århus sammen med min cubanske mand og lille hund.

I 1995 startede jeg med at praktisere forskellige former for meditation, yoga og qigong. Det er hen ad vejen blevet suppleret med mindfulness, som i dag er en fast del af mit liv.

Min interesse for det sunde liv startede, da jeg i en meget ung alder fik konstateret en kronisk sygdom. I starten af 20’erne var jeg så alvorligt syg, at det vendte op og ned på mit liv. Derfor blev jeg nødt til at søge andre veje for at få det godt igen.

Jeg fandt ud af, at meditation er et fantastisk redskab til at håndtere svære livssituationer og få glæden tilbage. Efterhånden fandt jeg ud af, at mindfulness også kan bruges til de helt almindelige udfordringer og hverdagssituationer, vi alle sammen har.

Jeg er – og har altid været – optaget af at leve et sundt liv, hvor jeg føler, jeg er i balance med mig selv og andre.

Interessen udviklede sig med tiden til en passion og har været motivation for, at jeg i dag kan hjælpe andre til bedre mental balance og livsglæde. Jeg hjælper især mennesker der har psykiske og fysiske symptomer på stress – eller har svært ved at finde ro i sig selv.

For mig er det værdifuldt at leve et bevidst og spirituelt liv, og det er en gave at have en metode til at acceptere og respektere mine livsvilkår, være i nuet og mærke glæden – og den metode vil jeg gerne give videre.

Min glæde ved livet bliver så meget mere intens, når jeg lever hverdagslivet med ægte nærvær og direkte fra hjertet. Jeg lever ud fra intentionen om at venlighed, accept og medfølelse må brede sig som ringe i vandet igennem mit arbejde og liv.

Nemmere med vejledning

Det var ikke let for mig at meditere i starten, og jeg kan derfor sagtens sætte mig ind i følelsen af, hvor uoverskueligt det kan være at skulle påbegynde en meditationspraksis.

Spørgsmål som, ”Kan jeg overhovedet sidde stille i så lang tid?” ”Og hvad hvis jeg gør det forkert eller ikke er god nok til det – får jeg så fuldt udbytte af meditationen?” fyldte bestemt også i min hverdag.

Alle disse problemstillinger kan jeg i dag huske tilbage på, og derfor kan jeg også vejlede folk, der måtte opleve det samme. Set i bakspejlet har mit eget valg om at vælge erfarne lærere været afgørende for der, hvor jeg er i dag. 

Om mine metoder

I mit arbejde lægger jeg meget vægt på at være nærværende og åben, og jeg hjælper dig med at skabe en ufordømmende tilgang til dine udfordringer, så du ultimativt føler, at du har modet – og ikke mindst retten – til at skabe positiv forandring i dit liv.

I mine individuelle sessioner gør jeg brug af en kombination af mindfulness/meditation, narrativ samtalepraksis, kognitiv terapi og buddhistisk psykologi  alt efter, hvad der hjælper den enkelte bedst.

Jeg har praktiseret mange forskellige meditationsformer, og jeg er endt i den buddhistiske Vipassana-tradition. Meditationsformen ligger meget op af den moderne psykologi, og jeg bruger metoden på mit Mindfulness MBSR-kursus, som jeg er uddannet til at undervise i.

Vipassana kaldes på dansk for Indsigtsmeditation og er rødderne til den moderne mindfulness, som mange i Vesten praktiserer i dag. Som navnet antyder, fører meditationsmetoden fra Indsigtsmeditation til psykologiske indsigter og dermed mere mental frihed.

Jeg holder meget af at give min viden og mine erfaringer videre – uanset om det er det videnskabelig baserede MBSR-kursus, et kursus, hvor vi kommer tættere på rødderne i den oprindelige mindfulness og meditation fra buddhismen eller et individuelt forløb, der er særligt tilrettelagt til lige netop dig.

Jeg er således optaget af oldgammel visdom samtidig med at jeg har uddannet mig inden for moderne psykologi og interesserer mig meget for nyeste neurologi og hjerneforskning.

Min baggrund

Med en baggrund i musik og filosofi har jeg siden starten af 1990’erne løbende tilegnet mig viden inden for sundhed i krop og sind gennem forskellige uddannelser:

 • Anatomi, fysiologi og patologi på sygeplejerskeniveau
 • 2-årig akupunktøruddannelse, Akupunktur Akademiet i Århus
 • 1-årig overbygning i japansk akupunktur – Amsterdam, Holland
 • Mindfulness MBSR, ved Lone Overby Fjordback og Jacob piet, Aarhus Universitet
 • Mindfulness MBSR, hos bl.a. Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli og Florence Milo Meyer, University of Massachusetts

Min MBSR-uddannelse lever op til de internationale standarder fra Center for Mindfulness Massachusetts.

Derudover har jeg tilegnet mig yderligere viden gennem kurser og uddannelse inden for:

 • En 1-årig uddannelse i narrativ samtalepraksis
 • En 2-årig overbygning i narrativ terapi
 • Kognitiv terapi (Kognitiv Terapi Center)
 • Kost og urter, herunder både vestlig ernæringsterapi og traditionel kinesisk medicin
 • Coaching

Jeg er tillige frivillig samtalerådgiver i Samtalehuset DISPUK for unge mellem 15 og 23 år.

Desuden deltager jeg jævnligt i supervision, stilhedsretræter af 9 dage – 1 måneds varighed samt kurser for at sikre høj kvalitet på mine mindfulness-forløb. Jeg har fundet stor inspiration hos mine undervisere som for eksempel:

 • Christina Feldmann
 • John Peacock
 • Sharon Salzberg
 • Uffe Damborg
 • Joseph Goldstein
 • Annie Nuggent

Læs mere om mine kurser i mindfulness her »

Du er også velkommen til at kontakte mig på telefon 60 70 90 74, hvis du har spørgsmål.

Kender du en der kan bruge det du læste? Så del det hjertens gerne.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag