skip to Main Content

Priser på enkelte sessioner & klippekort

COVID-19

Jeg har grundet Corona-smittefaren indtil videre lukket for personligt fremmøde.

Alle samtaler foregår således online, og indtil situationen igen er stabiliseret.

jeg har desuden valgt at udvide min åbningstid for telefonopkald og online samtaler, så du ikke skal vente unødigt på at få en tid hos mig. Du kan således ringe til mig på hverdage fra kl 9-19 og i weekenden fra kl 12-16 og få en gratis afklaringssamtale på 15 minutter.

Personligt tilrettelagt forløb med plads til og
respekt for lige præcis dig.

Forløbet her hos mig bliver tilrettelagt, så det passer til dig og din situation. Det er vigtigt for mig, at der er plads til dig, og at du er tryg hele vejen gennem processen. Jeg bruger både samtaleterapi, mindfulness og compassion. Men det afhænger naturligvis af, hvad du ønsker og gerne vil have hjælp til.

Din investering for et personligt behandlingsforløb på 5 sessioner (inkl. samtaleterapi, mindfulness og compassion) er 3.500 kr. med mulighed for at dele betalingen op i 3 overkommelige rater. (skal benyttes inden 6 måneder)

Din investering i en session på 60 minutter (inkl. samtaleterapi, mindfulness og compassion) er 750 kr. (skal benyttes inden 3 måneder)

Back To Top

5 enkle redskaber der øjeblikkeligt tager toppen af din stress og gør dig mere klar i hovedet

I minikurset får du blandt andet:

  • Stress-barometertest 
  • Akut stress håndtering
  • Sådan vælger du stress fra

Det koster kun din emailadresse. Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev med konkrete tips, gode tilbud og gratis meditationer.