skip to Main Content

Jon Kabat-Zinn mindfulness i Danmark

Efter en uge i selskab med Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli (University of Massachusetts Medical School), er jeg blevet fyldt godt op med ny inspiration til min egen undervisning, og klædt på med viden om den nyeste forskning inden for mindfulness MBSR programmet.

250 deltagere var samlet på Fuglsøcentret til dette Mind / Body Medicine seminar, fra lande som Thailand, argentina, Australien, USA og mange andre lande fra nær og fjern.

Lise Lotte Trujillo og Jon Kabat-Zinn

Det gav mig en helt særlig højtidelig følelse at være sammen med mennesker med hver sin kulturelle baggrund, men som trods dette, hver især ønsker sig det samme af livet. At dele erfaringer med forskellige nationaliteter var meget givende og jeg har fået nye kollegiale kontakter ude i verden.

I løbet af ugen havde  jeg mange gange lejlighed til at tale med både Jon og Saki.

Og de viste begge en ægte interesse for mine spørgsmål og kommende projekter. Det er tydeligt at dette særlige nærvær jeg oplevede hos dem er forankret i en reel interesse i at møde mennesker, og i at give deres erfaringer videre. Ugen har virkeligt sat varige spor hos mig.

 

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag