Skip to content

Behandling af stress og søvnproblemer

Slider det på dig, at du ikke kan sove om natten, at du konstant har tankemylder , at du kæmper med stress eller søvnproblemer? 

 • Har du svært ved at koncentrere dig i hverdagen, og har du svært ved at samle dig om simple hverdagsopgaver?
 • Sover du dårligt om natten og har svært ved at komme ud af sengen om morgenen?
 • Føler du dig ensom, fordi du af og til trækker dig fra andres selskab, da det er alt for besværligt at være sammen med andre, når du har det, som du har det?
 • Lider du af enten stress, søvnproblemer, uro eller rastløshed?
 • Er du ved at være træt af at høre din familie og dine venner sige, at du “bare” skal gøre noget godt for sig selv, for hånden på hjertet, så aner du ikke længere, hvad du har lyst til overhovedet.

 

Forestil dig et liv, hvor du sover godt om natten, vågner veludhvilet, og ved hvordan du skal håndtere stress og pressede situationer  uden at miste overblikket….

Det er ikke meningen, at du skal bruge så meget energi på at have det, som du har det lige nu. Det er meningen, at du skal have det godt.

Forestil dig et liv, hvor du:

 • sover bedre om natten og ved præcist, hvad du skal gøre, når du får tankemylder
 • kan stå ud af sengen om morgenen og glæde dig til endnu en skøn dag med energi og masser af livsmod
 • griner mere, kan føle ægte glæde over helt banale små ting og i det hele taget har lyst til at tage en ordentlig mundfuld af livet
 • har overskud til at være sammen med dine betydningsfulde mennesker, og at det giver dig Energi og glæde
 • har lært, hvordan du gerne vil leve dit liv og har fundet styrken til at gøre det i stedet for at gå på kompromis med dine inderste værdier
 • mærker en stærk tillid til dig selv, så du ikke går ned med stress og søvnproblemer igen, fordi du kender dig selv og dine grænser  .

 

Det kan jeg hjælpe dig med.

Men hvorfor ender en stærk person som dig med at få
stress eller søvnproblemer?

Først og fremmest, så handler det ikke om styrke. Du ER en stærk person. Og der kan være rigtigt mange grunde til, at du enten allerede har stress eller søvnproblemer eller er bange for at ende der (igen). Og allervigtigst, så er det ikke din skyld. Du har bare brug for at få hjælp til at finde ind til dit stærke ståsted igen.

Stress rammer ofte, når du har ydet 120 % hver dag uden stop eller på grund af sygdom (hos dig selv, dine børn eller nærmeste familie). Men stress kan også opstå af et stort pres udefra, følelsesmæssige ubalancer, utilstrækkelighed og utilfredshed med at være i livet lige der, hvor du befinder dig nu. Stress fører ofte til en forstyrret søvn eller søvnproblemer. Og når du ikke sover godt om natten, stresser det hjernen.

Stress og søvnproblemer kan også lede til angst og depression. Angst kan lede til søvnproblemer og depression. Og søvnproblemer til tankemylder og angst. Det hele hænger sammen, og det er først, når vi får fat på den egentlige årsag, at du kan komme videre. Og det kan jeg hjælpe dig med.

Det tærer på din mentale kassekredit

Hvis du forestiller dig, at du har en mental konto, der kan være fyldt op, gå i nul eller være i minus. Når du lider af stress, søvnproblemer og mangler overskud, ro, føler afmagt, ensomhed eller skam over at have det, som du har det, så er din mentale konto for længst gået i minus. Du tærer på din mentale kassekredit. Og ligesom med husholdningsbudgettet, så er det ikke holdbart at køre på kassekreditten i længere tid. Det kan være, at du oplever at komme op på nul og kunne trække vejret en smule for så hurtigt at dykke igen, fordi livet gav dig en udfordring. Og så er du tilbage i minus på din mentale konto. Jeg kan vise dig, hvordan du fylder op på din mentale konto og skaber et solidt overskud, som gør, at du står stærkere og kan klare de udfordringer, livet bare engang imellem giver dig. Det kan føles uoverskueligt nu, men alt, hvad det kræver, er, at du tager et skridt ad gangen sammen med mig.

Jeg er blevet bedre til at fokusere

Jeg har et krævende job, hvor jeg har brug for at holde hovedet klart i pressede situationer.

Min arbejdsgiver tilbød mig derfor et individuelt forløb hos Lise Lotte, da hun selv tidligere havde gået i et forløb hos hende.

Det har været meget effektivt, og jeg har fået bedre strategisk overblik, blevet bedre til at fokusere og at slippe tanker, der tidligere ville have forstyrret mig.

Du får mine bedste anbefalinger.

Anonym

Du har måske været i behandling (medicinsk eller terapeutisk), men føler, at du stadig ryger tilbage til dit gamle mønster….

Der er mange veje ud af stress, søvnproblemer og alt det, der hører med af uro, tristhed og tankemylder. Men fælles for dem, der virker på den længere sigt er, at du er nødt til at lære at lytte til dig selv, dine værdier og dine ønsker til livet.  Ellers vil du lande ved samme udgangspunkt igen og skal starte forfra.  Det kræver, at du får nye perspektiver på dit liv. Erkendelsen af, at du ikke behøver at leve det liv, du har gjort indtil nu. Du må gerne ændre på det. For at komme til et sted, hvor du står stærkt og ikke falder tilbage i dit gamle mønster, vaner og liv (som gjorde dig syg), har du brug for at lære at bare være. Bare at være. At navigere klogt i pressede situationer, og lære dig selv og dine grænser bedre kende. Du har brug for at lære, hvordan du bliver mere robust og modstandsdygtig på din helt egen måde, sådan at du står stærkere i dit eget liv.

Det kræver vedvarende arbejde, metoder og indsigter.
De færreste kan gøre det alene

Jeg ved det. Jeg taler dagligt med klienter, der har prøvet at være stærke og fikse problemet selv. Læst bøger om emnet, måske været sygemeldt, gjort som lægen sagde og i det hele taget haft fuld fokus på problemet i en periode. For så efter et stykke tid alligevel at lande præcist samme sted igen. Med stress og dårlig nattesøvn. Sagen er den, at det kræver vedvarende arbejde, de rette metoder og personlige indsigter at få vedvarende resultater. Man siger, at man ikke kan se skoven for bare træer. Det samme gælder for stress og søvnproblemer. Det er svært at se løsningen i alt rodet af tankemylder, uro og stress. .

Andre af mine kunder kommer til mig, fordi de godt ved, at den er gal. Og de har prøvet så mange ting for at undgå at ramme stressmuren i deres liv. Men de ved godt, at det lurer bag det næste hjørne. De aner bare ikke, hvad de skal gøre selv. Og jeg forstår dem godt. For uanset om du har været sygemeldt, eller om du bare gerne vil undgå at havne der, så er det svært at ændre på vaner og mønstre på egen hånd. Det kræver ofte, at du har en fagperson, der kan guide dig i den rigtige retning. Nænsomt. Effektivt. Og ét skridt ad gangen

Jeg har fået ro for tankerne

Jeg havde fået Lise Lotte anbefalet af en kollega, og var derfor ikke i tvivl om, at det var hende, der skulle hjælpe mig til at finde ro igen.

Hun fik mig til at indse, hvor stresset jeg faktisk havde været, og hvor vigtig det er, at jeg tager mig selv alvorligt.

Det har været helt fantastisk at tale med  hende, lære compassion og hvordan jeg selv kan styre stressen og mine tanker i stedet for at de styre mig.

Ditte J.

Skab vedvarende resultater i dit liv via samtaleterapi,
mindfulness og compassion sammen med mig

Mit navn er Lise Lotte Trujillo, jeg arbejder som psykologisk livsmentor og hjælper mennesker med at komme fri af stress, søvnproblemer og alt det der følger med af tankemylder, uro, utilstrækkelighed og nedtrykthed ved hjælp af samtaleterapi, mindfulness og compassion. Det gør jeg, fordi jeg efterhånden har set det skabe så gode resultater hos mennesker, der har været udfordret af livskriser, lange perioder med for store belastninger eller længe ikke har følt dig glad og tilfreds med dit liv.

Du får dog ikke et quickfix her hos mig. Og jeg kan ikke love mirakler. Men jeg kan love dig, at jeg vil hjælpe dig til at finde dit personlige fundament og værdigrundlag, sådan at du kan blive glad igen og blive mere robust og modstandsdygtig, når livet engang imellem slår hårdt.  Et forløb hos mig kan indeholde samtaleterapi, mindfulness og compassion, men tilrettelægges så det passer dig. På den måde sikrer jeg mig, at du bliver godt klædt på til at arbejde videre med dig selv efter dit forløb hos mig.

Personligt tilrettelagt forløb med plads til og
respekt for lige præcis dig.

Forløbet her hos mig bliver tilrettelagt, så det passer til dig og din situation. Det er vigtigt for mig, at der er plads til dig, og at du er tryg hele vejen gennem processen. Jeg gør brug af forskellige metoder som Narrativ Samtaleterapi, kognitiv terapi, Buddhistisk livsfilosofi og affektiv psykologi og følelsesmodning samt andre mentale og kropslige metoder. Jeg har gode resultater med at inddrage meditation, compassion og forskellige kropslige metoder i terapien.

Jeg ville ikke mere lade mig begrænse

Jeg havde brug for hjælp til mine udfordringer som jeg har haft i mange år og mente du nok var den rette til at hjælpe mig.

Jeg ville gerne have hjælp til at komme af med min mørkeræd (klaustrofobi og højdeskræk)

Jeg var nået til en beslutning om, at nu ville jeg ikke lade min mørkeræd begrænse mit liv længere og ledte efter den rette person der kunne hjælpe mig.

Jeg kan kun sige at du er den helt rette person og du har allerede efter få samtaler hjulpet mig meget.

Du er en skøn person. Du er rigtig god til balancen mellem at lytte og stille spørgsmål.

Jeg kan varmt anbefale dig til andre, der står med nogle udfordringer i deres liv.

CB

Brug for en afklarende samtale først?

Hvis du har spørgsmål til forløbet eller er i tvivl om, hvorvidt det er det rigtige for dig, så vil jeg med glæde svare på dine spørgsmål og ærligt vejlede dig til den rigtige løsning. Ring til mig på 6070 9074, og lad os tage en snak. Det tager højst 15 minutter.

Anmod om afklarende samtale

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag