skip to Main Content

Kom på plads i dig selv
og stå stærkere i forholdet til andre

Kom på plads i dig selv 

og stå stærkere i forholdet til andre 

Find ind i dig selv og lær, hvordan du kan blive bedre til at sætte grænser, sige fra – og vende negative følelser til en styrke, som vil løfte dit selvværd og give dig langt mere glæde og begejstring i dit liv.

Velkommen til 3 måneders mindfulness- og spirituelt udviklingsforløb i et stærkt fællesskab med andre. 

Starter igen den 28. februar i hjertet af Århus – få pladser tilbage!.

Har du det ind imellem sådan her?

 • Du tager altid hensyn til andre, før du tager hensyn til dig selv – og føler måske endda, at du ikke er helt så meget værd, som de er. Du bliver i tvivl, om du er god nok, og tænker ofte over, hvad andre vil synes om de ting, du gør. Om de kan lide dig nok?
 • Du har svært ved at sætte grænser for dig selv, fordi du ikke mærker præcist, hvor de egentlig går. Så ofte siger du bare ”ja”, fordi det er det nemmeste – og før du ved af det, har du sagt ja til alt for meget
 • Dine negative tanker og følelser kan tage magten over dig, og det er vanskeligt for dig at komme af dem igen. Måske bliver du pinligt berørt over, at du ikke er bedre til at kontrollere dem – for det ”kan alle andre jo”.
 • Du har vanskeligt ved at forstå kroppens signaler, fordi det ofte blot er et sammensurium af uro, spændinger og ubehag. Du mangler viden og erfaring om, hvordan du skal håndtere det, hvilket får dig til at trække dig endnu mere væk fra dig selv.
 • Du har fornemmet, at du har en form for indre tilbageholdenhed, der forhindrer dig i at leve fuldt ud. Du føler, du mangler modet til for alvor at tage din plads i livet. Du ønsker at føle dig mere fri i dig selv. Men hvordan ved du ikke. Noget må gøres…
 • Du mærker et indre præstationspres for, at du skal være på en bestemt måde, og at du skal yde, før du kan nyde. Men du har svært ved at stoppe op, så du ender med at yde mere, end godt er. Så når det endelig bliver din tur til at nyde lidt, så er energien er opbrugt.
 • Der er for meget livsuro inde i dig, og det føles, som om din krop er i konstant stress-beredskab – men du ved ikke helt hvorfor.
 • Du er ikke tilfreds med, at det er, som det er? 

Lad mig berolige dig, for du KAN forandre det. Løsne de klemte følelser. Blive mere hel som menneske, og stå stærkere i dig selv.

Kom på plads i dig selv er et meditationsforløb og et spirituelt udviklingsforløb til dig, der ønsker at føle dig hel som menneske, og som er klar til at tage et bevidst og mildt eftersyn på dig, dit liv og dit forhold til andre.

Når kroppen, sindet og hjertet bliver forbundet, føles det som at lytte til det smukkeste stykke musik. Instrumentet er stemt, og musikeren bliver ét med sit instrument og tonerne, der er i harmoni. 

Når du er på plads i dig selv, vil du vide, hvornår det er dit EGO, der taler til dig. Dit ego, som er styret af, hvad andre tænker, mener og forventer.

… Og du vil vide, hvornår det er din intuition, der taler til dig. Altså din egen indre og sande stemme.

Kom på plads i dig selv - Spirituel udvikling og mindfulness

Jeg ønsker at deltage, fordi jeg har fundet ud af, at jeg har en udviklet intuition, MEN min autoritet (og hvad jeg BØR) er (desværre) langt større. Det vil sige, at min opdragelse (manipulation) i barndommen – og måske senere i livet – ofte(st) kommer først. Så er det ikke så sært, at jeg har kronisk stress og et altoverskyggende mindreværd.

Efter du har været med på Kom på plads i dig selv, vil du opleve:

 • At du bliver bedre til at tage kloge beslutninger, fordi du kan skelne mellem, om det er dit ego eller din intuition, der taler
 • At du har lært sindet, kroppen og hjertets vidunderlige egenskaber bedre at kende, så du kan indgå i dybe relationer og samtidig holde fast i dig selv. Så grænser ikke bliver udflydende mellem dig og andre
 • At du løbende kan udvikle din intuition, så du bedre kan afkode og forstå indre fornemmelser og vurdere, om du skal handle på dem eller vente.
 • At du løsner op i krop, hjerte og sind. Du mærker mere indre bevægelse, samt en dybere kontakt til dig selv
 • At du lærer dig selv bedre at kende – indefra og ud – så du i højere grad kan indleve dig i dig selv og andre mennesker og deres indre verden
 • At du har opdaget nye måder, som du kan indgå i relationen til andre mennesker på – familie, kollegaer og andre, du møder på din vej
 • At dine følelser kommer og går mere naturligt, og at de bliver til en ressource for dig i stedet for en hæmsko
 • At du har skabt mere indre ro, tryghed og fortrolighed med dig selv gennem større spirituel udvikling og forståelse, samt en balancering af nervesystemet
 • At du har udviklet en større oprigtighed og autenticitet sammen med andre
 • At du har styrket dit selvværd og din selvfornemmelse

Kom på plads i dig selv består af i alt 9 gruppesessioner.
Hver gang får du:

 • Et oplæg om aftenens tema, der bygger på moderne psykologi eller buddhistisk livsfilosofi og psykologi
 • Træning i både oldgammel og moderne spiritualitet
 • Praktisk meditation baseret på moderne eller buddhistisk meditation
 • Meditativ bevægelse som fx qi gong
 • Øvelser enten fælles i gruppen, eller 2 og 2
 • Hjemmeopgaver til mellem sessionerne 

Bestil din plads med start 1. november 2021!

Bestil din plads med start 28. februar 2022!

Din udvikling imellem sessionerne

Når du arbejder med mønstre og vaner, der blev skabt for længe siden, så tager det tid at forandre. 

Derfor er det vigtigt, at du så vidt muligt deltager på de fleste af sessionerne, så du ikke går glip af vigtig viden, erfaringer og refleksioner. 

Dertil kan du virkeligt forandre det lærte og erfarede, når du øver dig mellem sessionerne. Du får meditationer, øvelser og refleksioner med hver gang, som du kan træne og øve hjemme. 

Jeg anbefaler, at du så vidt muligt afsætter omkring 30 minutter om dagen. 

Kom på plads i dig selv gennem mindfulness og spiritualitet

Lise Lotte Trujillo underviser på Kom på plads i dig selv – et mindfulness og spirituelt udviklingsforløb

Om Lise Lotte 

Som ung fik jeg en kronisk sygdom, som sendte mig ud på en indre rejse i, hvordan man kan håndtere de vilkår, man møder i livet – på godt og ondt.

Jeg startede med at praktisere meditation, yoga og Qigong i 1995 og fandt her et fantastisk redskab til at håndtere svære livssituationer og få glæden tilbage. Efterhånden fandt jeg ud af, at mindfulness også kan bruges til de helt almindelige udfordringer og hverdagssituationer, vi alle sammen har.

Siden da har mit liv været en lang uddannelsesrejse, hvor jeg gennem en lang række enkeltstående kurser og længerevarende uddannelser har fordybet mig i især forholdet mellem krop og sind. Du kan evt. læse mere om min baggrund her

Praktiske oplysninger

start datoer på næste Udviklingsforløb: 

På hvert forløb mødes vi 9 gange (skiftevis hver eller hver anden uge) hen over 3 måneder med start:

Hold 1: Mandag den 1. november 2021 kl. 18.30 – 21.00. – Udsolgt! 

Datoerne på forløbet er: 1. november, 8. november, 22. november, 6. december, 13. december 2021, 3. januar, 10. januar, 24. januar og 31. januar 2022.

Hold 2: Mandag den 28. marts 2022 kl. 18.30 – 21.00.  

Datoerne på forløbet er: mandage den 28. februar, 7. marts, 21. marts, 28.marts, 11. april, *19. april, 2. maj, 16. maj og 23. maj 2022 kl. 18.30-21.00. .

*Den 19. april er en tirsdag kl. 19.00-21.30.

Udviklingsforløbet afholdes 

I Århus på adressen Mejlgade 28 over gården på 1. sal, 8000 Århus C 

(hos Manuvision)  

Letbanen og mange busser holder i nærheden. Der er fx parkering på havnen. 

Husk

Medbring indesko og egen drikkeflaske.

Der er stole, måtter og puder i lokalet, men du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Lær at leve dit liv i balance med sunde grænser, sunde relationer – og respekt for den, du i virkeligheden er.

”Kom på plads i dig selv ” er et mindfulness og udviklingsforløb, hvor vi mødes 9 gange hen over 3 måneder, i en fantastisk gruppe der giver dig mulighed for at lære mere om dig selv gennem de andre.

Du får naturligvis min støtte og en kærlig hånd i ryggen, der hjælper dig mod dit mål, og dertil får du masser af viden, øvelser og konkret vejledning og støtte i din udvikling. 

Forløbet bygger på mine mere end 25 års erfaring med arbejde med kropslige, psykologiske og livsfilosofiske metoder.

Din investering i dig selv 

2.800 kr. ved tilmelding senest 1 måned før kursusstart.

(normalpris 3.300 kr.).

 

Bestil din plads med start 1. november 2021!

Bestil din plads med start 28. februar 2022!

Noget for dig?

Er du nysgerrig på, om forløbet er noget for dig, er du mere end velkommen til at kontakte mig og høre mere på 6070 9074 eller mail@liselottetrujillo.dk.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag

Mine retningslinier i forbindelse med COVID-19