skip to Main Content

Brug Gratis meditation på fartenGratis meditation

herunder får du opskriften på en helt enkel, men meget styrkende gratis meditation. Udfører du meditationen nogle få minutter flere gange om dagen, vil du helt sikkert opleve en overraksende effekt, som fx mere nærvær, mere ro og overblik og mindre stress. Den gratis meditation kan du med fordel bruge, når du vil mere i balance med dig selv.

Nederst på siden henter du 3 guidede meditationer på lyd. Men du kan med fordel først læse beskrivelsen herunder, hvor du får nogle gode tips med inden du er på egen hånd.

Rigtig god fornøjelse.

Sådan gør du:

  1. sæt dig godt til rette med relativt ret og afslappet ryg. Fågod kontakt med fødder ne mod gulvet.
  2. Luk dine øjne let i og træk vejret ind og ud gennem næsen.
  3. slip din mave – så godt som det er muligt – og lad dit åndedræt strømme frit. uden at du forsøger at kontrollere det.
  4. Ret din opmærksomhed mod maven og mærk hvordan den hæver og sænker sig. Forbliv fokuseret på objektet i så længe du ønsker det. Hver gang du bliver distraheret af fx tankerne, vender du bare tilbage til dit oprindelige fokus – altså mavens hæven og sænken. Det gør du igen og igen så længe det er nødvendigt.
  5. Når du har siddet den ønskede tid, åbner du øjnene igen. Du kan med fordel gå roligt videre til nye gøremål.

 

Vil du have mine 3 mindfulness meditationer på lyd, så hent dem her nedenfor (det koster kun din e-mail adresse).

 

Sådan bruger du den gratis guidede meditation (nedenfor)

Den bedste virkning får du ved at meditere lidt hver dag. Meditation er godt for din sundhed, så planlæg for eksempel et fast tidspunkt for meditationen.

Sæt dig et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret i den tid meditationen varer. Se om du kan forholde dig nysgerrig, åben og venlig igennem meditationen. Meditation vil opleves forskelligt fra dag til dag, så meditationen bliver hver dag en ny oplevelse.

Når meditationen er færdig, kan det være godt at blive siddende et øjeblik i stilhed: Meditation hjælper dig til at sætte tempoet lidt ned, så du kan komme videre til dit næste gøremål med ro i sjælen.

Faldgruber i meditation

Der er flere klassiske faldgruber i meditation, som er vigtige at kende. Her er nogle:

  1. Du falder i søvn. Mange fortæller, at de falder i søvn under en meditation. Det er faktisk ikke meningen med meditation. Intentionen er at sidde mentalt vågen med en afslappet krop og det tager tid at lære.
  2. Resultatet udebliver. Hvis du normalt er meget resultatorienteret, så se om du kan give slip på det, når du mediterer. Det vil nemlig hjælpe dig. Prøv at lave en aftale med dig selv om at meditere hver dag over fx en 4 ugers periode. Derefter kan du mærke om du har fået en virkning af din indsats.
  3. Vurdering af din meditation. Mange har en tendens til at holde op med at meditere, når de fx ikke kan koncentrerer sig, og de stempler meditationen som en dårlig meditation. Men der findes principielt kun gode meditationer, fordi meningen med meditationen er at observere og undersøge hvad der sker samt hvordan du har det.

kvinde lytter til gratis meditation

Den gratis guidede meditation (her ovenfor) giver en god fornemmelse af hvad meditation er og bruger du den i din hverdag vil du opnå en god virkning.

Vil du lære endnu mere om mindfulness, så tilmeld dig et forløb, hvor du bliver støttet, motiveret og inspireret. Læs mere her:

8-ugers forløb i Aarhus (Lystrup)

5-ugers forløb Online

Er du ny inden for meditation, kan du med fordel læse meditation for begyndere.
—————————————

Gratis meditation

En meditation, som styrker din sundhed.

Få en GRATIS 10 minutter lang åndedræts-meditation + et GRATIS 60 minutter langt webinar om hvad mindfulness meditation er.

Som ekstra bonus, får du 2 ekstra meditationer med gratis samt instruktioner og gode tip, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev herunder. De udgør tilsammen et effektivt program og du kan tage dem med dig overalt.

 

Hent din meditation + 2 bonus meditationer og et mindfulness webinar her.

(Du tilmelder dig samtidigt mit nyhedsbrev, hvor du jævnligt får nye gratis meditationer, spændende informative indlæg og gode tilbud. Du kan altid afmelde dig igen).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag

Mine retningslinier i forbindelse med COVID-19