skip to Main Content

Annette havde brug for hjælp – nu!

Annette på 52 kontaktede mig, fordi hun ville høre lidt mere om mit Online Mindfulness forløb.

Hun har været meget presset på sit arbejde de sidste par år og er ved at gå i stykker af det.

Annette er pædagog i en SFO og er normalt rigtig glad for sit arbejde.

Men de sidste par år har der været så mange omstruktureringer, at det har givet et øget arbejdspres.

Og oveni den travle arbejdsdag er hun blevet sendt på en efteruddannelse, der medfører en masse læsning og en eksamen til afslutning.
Jeg har en følelse af, at den eksamen ødelægger hele mit liv. Det er ligesom dråben oveni alt det andet. For jeg er bange for ikke at være god nok og for ikke at kunne slå til. Det fylder så meget i min hverdag og jeg bruger en masse negativ energi på det. Jeg er helt holdt op med de ting jeg er glad for at lave. Jeg har brug for hjælp til at komme videre.

Derfor tilmeldte Annette sig mit Online Mindfulness kursus, da hun ikke kunne overskue at skulle bruge yderligere tid på transport.

For hende var det vigtigt at komme i gang så hurtigt som muligt, for som hun sagde; det skal være nu, for jeg er bange for at spilde tiden væk.

Læs hvad Annette fik ud af online kurset her

Du kan læse mere om det online Mindfulness kursus Annette  deltog på her Online Mindfulness – Vejen til mere nærvær og glæde i din hverdag

 

Lise Lotte

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er uddannet akupunktør, MBSR mindfulness facilitator og hun har et utal af kurser og uddannelser inden for terapi, kost, Qigong, meditation, mindfulness og coaching.
Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning. Se alle Lise Lottes kurser og forløb her.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top