Skip to content

Anette fik styr på angsten og fik 10 til eksamen

Annette deltog på mit første mindfulness online : Vejen til mere nærvær og glæde i din hverdag. Hun havde brug for akut hjælp, og det er muligt på det kursus. 5 minutter efter tilmelding var hun i gang.

Annette skrev til mig efter kurset:

Jeg er simpelthen så utroligt glad. Jeg gik ind til eksamen og fik 10 – og det havde jeg i min vildeste fantasi aldrig forestillet mig.

Jeg var så fyldt med angst, da min arbejdsplads pålagde mig at tage det kursus med afsluttende eksamen, og selvom jeg har så mange års erfaring inden for mit fag, så troede jeg pludseligt slet ikke på mig selv.

Annette har virkeligt fået blod på tanden, for mindfulness har forandret så meget for hende.

Hun fortæller:

De første par gange jeg mediterede blev jeg frygtelig irriteret og jeg havde bare lyst til at rejse mig og gå. Men jeg blev i det, for jeg VILLE bare have det bedre. Jeg kunne ikke holde ud, at den eksamen skulle have lov til at ødelægge hele mit liv.

Der gik faktisk ikke så lang tid før irritationen holdt op og i stedet blev det til total afslapning. Og jeg kunne klart mærke en forbedring uge for uge.

Den dag jeg skulle til eksamen, kom jeg i god tid. Jeg ville lave en meditation inden jeg skulle ind. Jeg forsøgte bare hele tiden at holde kontakten med mit åndedræt, så tankerne ikke fik lov til at gøre mig bange.”

Da jeg gik ind til censor var jeg fuldstændig koncentreret. Og jeg glemte helt, at jeg havde været så nervøs. Min fornemmelse var, at det gik godt under eksaminationen og det synes censor åbenbart også – for jeg fik et 10-tal og blev også rost meget.

Jeg er simpelthen så glad for, at jeg var med på det mindfulness kursus,” siger Annette.

Læs om det Online Mindfulness kursus Annette deltog på her Online Mindfulness – Vejen til mere nærvær og glæde i din hverdag

Læs også hvorfor Annette ville med på et online kursus her

 

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag