skip to Main Content

Stilhedsretreat i Spanien

I sidste uge kom jeg hjem fra et stilhedsretreat, som foregik i det nordlige Spanien i Amalurra i nærheden af Bilbao. De gående meditationer foregik i fantastisk natur og med lyden af klokker fra køerne på græsbakkerne. En intens uge med tid til at reflekterer over både små ting fra hverdagen men også livet som helhed. Det er værdifuldt for mig at sætte tempoet ned og få overblik over om jeg passer godt nok på mig selv. For det er så nemt at blive suget ind af det høje tempo der er overalt. Men du kender det måske?

Stilhedsretreat

 

 

Det overrasker mig til stadighed hvor gavnligt stilheden er til at lære det forundelige sinds sande natur at kende. Dets styrke til at skabe fantasifulde historier, men også til at bringe mig til et lykkeligt og glædesfyldt liv. Banalt tænker du måske, men er det ikke det vi alle ønsker?
Det har været et ekstra krydderi for mig at retreatet foregik på Spansk. Det har ligesom twistet al den viden jeg havde og så bare gravet sig dybere ned i min bevidsthed og krop. Min mand var med for første gang, og det har været et nyt aspekt, at vi efterfølgende har kunne reflekterer sammen. Ganske gavnligt for os begge.

Nu er du måske blevet nysgerrig på hvordan det er at være på et stilhedsretreat? Alle mine erfaringer viser at det ikke er som du tænker. På 8-ugers forløbet er der indlagt et mini retreat, hvor du selv kan opleve det. Har du lyst til at læse mere, så se her https://liselottetrujillo.dk/fordybelsesdag/

 

har du brug for at tage en helende pause fra hverdagen, og få stilheden helt ind i knoglerne, så…

kom med på en weekend retreat i stilhed her >> 

 

God weekend til digJ

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag