Skip to content

Velbesøgt drop-in mindfulness

I juli måned 2014 afholdte jeg 3 drop-in mindfulness eftermiddage på Kirstinelund i Lystrup. Jeg havde lyst til at gøre mindfulness tilgængeligt for mange, og at de kunne få mulighed for at afprøve øvelserne på egen krop.

Da mange jo holder ferie i juli, havde jeg ingen idé om, hvor mange der ville komme. Men det viste sig, at interessen var stor.

mindfulness-eftermiddag1

I halvanden time havde alle mulighed for at sætte tempoet ned, få trukket vejret godt igennem og tage en skøn pause i det milde juli-vejr.

Jeg har fået respons fra mange, som fortæller at mindfulness har sat en positiv dominoeffekt i gang hos dem. Det glæder mig meget at jeg kan gøre en forskel med mindfulness. Så nu er jeg i gang med at planlægge nye åbne mindfulness eftermiddage til efteråret.

mindfulness-eftermiddag2

Du kan holde øje her på hjemmesiden eller du kan få besked direkte i mailboksen, ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev her >>

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag