skip to Main Content

Rikke er begyndt at slutte fred med sig selv

Rikke deltog på mit online kursus Giv slip på den indre dommer – 4 trin til mere ro og livsglæde.

Her er hvad Rikke fortalte efter kurset:

“Siden jeg var helt ung, har jeg haft en ide om, at jeg har en tyk mave – og det har jeg faktisk slet ikke. Men det har alligevel fyldt meget, så jeg har i årevis gået og suget maven ind, for at ingen skulle opdage det. Det gik op for mig på kurset, at det slet ikke er vigtigt eller sundt, for som du siger, så er det svært at mærke mine følelser og grænser, når jeg ikke trækker vejret ned i maven. Det var svært at finde noget godt ved mig selv i starten på kurset, da min mave bare har fyldt så meget for mig. Nu er jeg begyndt at få mere balance i at se det gode i mig selv, og har klart fået en bedre fornemmelse for bare at være mig.”

“Det var virkeligt et wakeup call at forstå det der med motivationen bag handlinger. For jeg har nok altid haft svært ved rigtig at mærke mine egne grænser, og har brugt en masse energi på at forsøge at få folk til at kunne lide mig.Det  har ofte gjort mig ked af det, fordi jeg ikke rigtig følte at jeg blev set. Det ved jeg nu, at jeg også selv har et ansvar for. Så jeg er blevet meget bedre til at udtrykke mig og sætte grænser. Jeg er helt enkelt godt på vej til at slutte fred med mig selv.”

 

Klik her og se det online kursus Rikke deltog på: Giv slip på den indre dommer – 4 trin til mere ro og livsglæde

 

 

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag