skip to Main Content

Pressemeddelelse: Nu kan du finde glæde og overskud i hverdagen

blog-mindfulness

En ny mulighed for at blive klogere på de mange muligheder for personlig udvikling i Mindfulness, er nu kommet tæt på beboere på Djursland og det nordlige Aarhus. I Lystrup slår Lise Lotte Trujillo dørene op til et foredrag onsdag den 9. oktober klokken 19.00. Mindfulness-strategier giver mere glæde og fokus, mere nærvær, og er et godt redskab til stresshåndtering i hverdagens udfordringer med job og familieliv.

Et redskab for alle

Mindfulness er en teknik, som alle kan lære at bruge. Lise Lotte Trujillo, som selv bor i Lystrup, vil gerne gøre den mulighed tilgængelig for flere i lokalområdet. Derfor vil hun med foredraget udfolde teknikkens gode muligheder for alle interesserede. Senere i oktober starter hun et 8 ugers kursusforløb, der gentages i 2014. Foredraget i Lystrup en første mulighed for at orientere sig nærmere, om de mange muligheder for at reducere stress og uro og ganske enkelt blive bedre til at passe på sig selv i hverdagens hektiske krav.

Dokumenterede resultater

Lise Lotte Trujillo er uddannet hos danske og internationale undervisere, herunder Lone Overby Fjordback, Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital. MBSR som står for Mindfulness Baseret Stress Reduktion, er en videnskabeligt veldokumenteret metode. Det har vist sig gennem mange års erfaringer, at teknikken er effektiv i forhold til en lang række mentale belastninger.

Glæde og overskud

Foredraget vil med en introduktion til teknikken bag Mindfulness, være en aften med plads og rum for alle, der ønsker mere glæde og overskud i tilværelsen. ”Mindfulness styrker dig i at være god nok, præcis som du er lige nu! Det er mental træning, der øger dit selvværd, din glæde og giver dig balance mellem krop og sind, siger Lise Lotte Trujillo.

FAKTA

Foredrag for alle interesserede med Mindfulness-lærer og behandler Lise Lotte Trujillo i Lærkehavens Beboerhus, ved Lærkehaven 16, 8520 Lystrup. Onsdag den 9. oktober klokken 19.00 – 21.00 Pris: 80 kroner inklusive kage, kaffe eller the. Tilmelding på telefon 60 70 90 74 eller e-mail: mail@liselottetrujillo.dk

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Lise Lotte Trujillo, 60 70 90 74

mail@liselottetrujillo.dk

www.liselottetrujillo.dk

 

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag