skip to Main Content

Opmærksomhedens vej?

Tao et begreb der stammer fra kina, som har en universel opfattelse af væren, Tao (eller simpelthen vejen). Tao er også en del af filosofien i både kinesisk akupunktur og mindfulness. Idéen er at verden udfolder sig i henhold til sine egne love. Intet bliver gjort eller fremtvunget.

Når man lever i overensstemmelse med tao har man forstået ikke gøren og ikke stræben. Dit liv skaber sig selv. Udfordringen er om du kan leve med at dit liv er som det er. Og om du kan være i harmoni med alle ting og alle øjeblikke. Det kan også benævnes som en tilfredshed og taknemmelighed for øjeblikket lige nu. Ikke at forveksle med inaktivitet og stilstand. Men når du giver slip på kamp, stræben og pisken rund for at skabe eller opretholde en identitet, kan du få kontakt til din helhed. Og så kan livet og de mange muligheder begynde at åbne og udfolde sig for dig.

Et liv med mere glæde, lethed, visdom, indsigt og fred.

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag