Skip to content

Marianne tænkte meget på, hvad andre synes om hende

Marianne deltog på mit kursus: Giv slip på den indre dommer – 4 trin til mere ro og livsglæde.

Hun var med på kurset, fordi hun gerne ville være mere tolerant over for sig selv og sin mand og børn. Hun blev normalt ret hurtigt irriteret på dem – tit over små og dumme ting, så konflikter var tit en fast del af hverdagen.

I løbet af kurset fandt hun ud af, at hun faktisk brugte enormt meget energi på at bekymre sig over, hvad andre tænkte om hende. Det betød, at hun ofte holdt sig tilbage i stedet for at turde prøve nye ting.

Marianne siger:

”Det, der har betydet mest for mig på kurset, er at jeg ikke mere bekymrer mig så meget om, hvad andre tænker om mig. Før kurset følte jeg mig tit usikker på mig selv, når jeg var sammen med arbejdskollegaer, de andre forældre i skolen og nogle gange til familiearrangementer. Jeg tror også, at min usikkerhed fik mig til at overreagere på børnene og min mand. Jeg bekymrede mig over, om jeg nu var god nok som mor og ægtefælle.”

”Jeg ved godt, at det fortsat kræver træning og at det skal vedligeholdes. Men det føles godt at bruge dine meditationer og strategier, som jeg fik på kurset. Uanset, hvordan jeg har det, hjælper de mig til at føle større samhørighed med min familie og andre mennesker. Og jeg bruger det næsten overalt. Det sidder efterhånden på rygraden.”

”Især min ældste dreng har bemærket, at jeg har forandret mig og ikke længere bliver irriteret og skælder ud. Han er egentlig blevet lidt for stor til det, men forleden lagde han hovedet ind til mig og sagde: ”jeg synes du er en rigtig sød mor.” Tak for et rigtig godt kursus.”

 

Du kan læse om kurset Giv slip på den indre dommer – 4 trin til mere ro og livsglæde her

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag