skip to Main Content

Margrethe ligger ikke længere søvnløs med tankemylder

“Kære Lise Lotte,

Af hele mit hjerte skal du have tak for din tålmodighed og vilje til at føre mig igennem Mindfulness forløbet. Jeg var skeptisk da jeg startede men gik alligevel ind i det med åbent sind. Der skulle ske noget nyt i mit liv da jeg pga. belastende omstændigheder gennem længere tid har fået lægeordineret epelepsi og nerveberoligende medicin og følte mig på afveje.

Jeg har nu været medicinfri i 4 uger og føler mig overbevist om at jeg ikke skal tilbage af medicinvejen. Når der er udfordringer der før kunne føre til medicinindtag, får jeg nu i stedet for i gang med at lave Mindfulness øvelser. Det nulstiller fuldstændig krop og sind og jeg er tilbage i roen.

Min mand er blevet helt nyforelsket i mig igen og nabokonene kommer ind og laver Mindfulness med mig.

Min dreng på 11 er også lidt nysgerrig og sidder også nogen gange stille og lytter med. Han kan se at hans mor er blevet gladere. Jeg har båret på en tung rygsæk fyldt med negative og belastende følelser. Rygsækken er nu blevet meget lettere og livet føles også lettere. Det har været hårdt arbejde men det hele værd. Jeg har lært at trække vejret ordentligt så livet kan strømme igennem mig i stedet for at lukke af for de følelser, som jeg synes var sværde at håndtere. Jeg har fået bedre nattesøvn, hvor jeg før oplevede at kunne ligge mange timer søvnløs med tankemylder og uro i kroppen. Og så en uventet bivirkning har været at jeg har tabt 4 kg.

Jeg håber at mange finder vej til dine hold og du får mine varmeste anbefalinger.”

Margrethe, 48 år

Lise Lotte

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er uddannet akupunktør, MBSR mindfulness facilitator og hun har et utal af kurser og uddannelser inden for terapi, kost, Qigong, meditation, mindfulness og coaching.
Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning. Se alle Lise Lottes kurser og forløb her.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top