skip to Main Content

Lever vi evigt?

Jeg modtog i dag en mail fra en god ven, som jeg for mange år siden kørte nogen sjove projekter med. Vi har ikke set hinanden i mange år, men vi fik kontakt igen for kort tid siden. Jeg fornemmer at han beskæftiger sig med noget som røre hans hjerte dybt og det gør mig glad.

Det der fik mig til at reflekterer længe over mailens indhold var emner som; at det er vigtig at være involveret i og optaget af noget der giver så meget mening. Og at tiden går så stærkt at vi må tage kloge beslutninger? Og om vi tager chancen og virkeligt lever livet eller ej.

Ja, det er faktisk skræmmende at livet går så stærk. Jeg føler mig stadig ung med 45 år på bagen, men faktisk er det 30 år siden at jeg var teenager og måske 15 år siden jeg sidst så min gode ven.

Så pludseligt går det op for mig at alle de år er gået lynende stærkt. Har jeg brugt mit liv fornuftig? Ikke hele vejen og det har da også kostet. Det har til gengæld givet mig en alverdens erfaringer, og gjort mig bevidst om at vi aldrig bliver færdige med at udvikle os som mennesker. Heldigvis beskæftiger jeg mig med noget, der er dybt meningsfuldt, og som giver konstant udvikling.

Så svaret er, som du allerede ved: Nej, vi lever ikke evigt.

Og det gør jo livet i sig selv endnu mere vigtig. at turde gribe livet fuldt ud og leve det som om, at dette er den sidste dag i livet.

Hvad bruger du din dag på i dag?

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag