skip to Main Content

Lever vi evigt?

Jeg modtog i dag en mail fra en god ven, som jeg for mange år siden kørte nogen sjove projekter med. Vi har ikke set hinanden i mange år, men vi fik kontakt igen for kort tid siden. Jeg fornemmer at han beskæftiger sig med noget som røre sit hjerte dybt og det gør mig glad.

Det der fik mig til at reflekterer længe over mailens indhold var emner som; at det er vigtig at være involveret i og optaget af noget der giver så meget mening. Og at tiden går så stærkt at vi må tage kloge beslutninger? Og om vi tager chancen og virkeligt lever livet eller ej.

Ja, det er faktisk skræmmende at livet går så stærk. Jeg føler mig stadig ung med 45 år på bagen, men faktisk er det 30 år siden at jeg var teenager og måske 15 år siden jeg sidst så min gode ven.

Så pludseligt går det op for mig at alle de år er gået lynende stærkt. Har jeg brugt mit liv fornuftig? Ikke hele vejen og det har kostet. Det har til gengæld givet mig en masse erfaring og gjort mig bevidst om at vi aldrig bliver færdige med at udvikle os som mennesker. Og så beskæftiger jeg mig med noget der giver dyb mening for mig.

Og nej, vi lever ikke evigt, så det er vigtigt at tage chancen og at leve lige nu.

Lise Lotte

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top

5 enkle redskaber der øjeblikkeligt tager toppen af din stress og gør dig mere klar i hovedet

I minikurset får du blandt andet:

  • Stress-barometertest 
  • Akut stress håndtering
  • Sådan vælger du stress fra

Det koster kun din emailadresse. Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev med konkrete tips, gode tilbud og gratis meditationer.