Skip to content

Jannie har igen fået et kærligt forhold til sin søster

Jannie er midt i livet, og bor alene sammen med sin mand, fordi børnene er flyttet hjemmefra. Hun har i mange år gerne villet have et bedre forhold til sin storesøster, men vidste ikke helt, hvordan hun skulle gribe det an.

Jannie var med på mit Online kursus Giv slip på den indre dommer – 4 trin til mere ro og livsglæde her i foråret. Og det har gjort en stor forskel for Jannie.

Jannie siger:

Vi har i mange år haft problemer med at være i samme rum til fødselsdage og sådan. Jeg følte altid, at hun opførte sig belærende og bedrevidende over for mig. Og set i bakspejlet, kan jeg da godt se, at jeg ligesom har været den lille passive søster. Men vi faldt ligesom bare helt automatisk ind i de samme gamle roller, hver gang vi var sammen.

Jeg har nok egentligt gået og ærgret mig i mange år over, at vores forhold ikke var bedre. Vi er trods alt søstre, og vi har været meget tætte som børn.

Mens vores børn boede hjemme, var der ligesom ikke tid til så meget andet, men efter de er flyttet hjemmefra fik jeg lyst til at gøre noget ved det.

Det er en meget interessant og overraskende viden, der ligger bag kurset – og på mange måder giver det bare mening. Men jeg ville aldrig have kunne komme frem til det selv. Jeg var egentligt lidt skeptisk i starten med det der online noget, men jeg har godt nok været rigtig glad for det. Nu kan jeg jo gå tilbage og høre det igen, hvis der lige er noget jeg skal have gentaget eller bekræftet.

Det har gjort en kæmpe forskel for mig med kurset. Det har været den helt rigtige måde at få et bedre og mere kærligt forhold til min søster igen. Jeg fik på kurset et helt nyt perspektiv på, hvordan jeg kunne gribe det an og en helt ny måde at se min søster på. Hun er selv blevet lidt interesseret i, hvad det er jeg har lært, da hun også kan mærke en forandring på mig.

Meditationerne bruger jeg stadig dagligt, for jeg bliver bare i så godt humør af at lave dem. Og det er selvfølgelig ikke kun min søster der har fået glæde af mit gode humør. Det har hele min familie.

 

Du kan læse mere om det online kursus Jannie deltog på her: Giv slip på den indre dommer – 4 trin til mere ro og livsglæde

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag