skip to Main Content

Et let og lysende hjerte i juletiden

Måske beundrer du personer, der i alle situationer hviler i sig selv? Men hvorfor bare beundre, når du selv kan nå dertil? Tanken har måske endda strejfet dig her i juletiden, som kan føles både glædelig og uoverskuelig på samme tid.
At kunne hvile i sig selv giver en dyb vedvarende glæde. Og når du hviler i dig selv, vil du opleve at dit hjerte føles let og lysende. Og det kan du udvikle over tid. Fornemmelsen udvikles indefra og ud, og du skal selvfølgelig vide hvordan du gør det.
Og det er det mindfulness kan hjælpe dig med!
Juletiden er en fantastisk mulighed for at udvikle det lette og lysende hjerte.

Da du tilmeldte dig nyhedsbrevet, fik du en Loving Kindness lydfil, som er en mindfulness meditation. Mediter gerne flere gange om dagen, og prøv at lære ordene udenad. Hvis du pludseligt står i en vanskelig situation, kan du tyst inden i dig selv sige: Jeg ønsker at være glad, jeg ønsker at være fri for lidelse, jeg ønsker at leve i lethed. Loving Kindness er meget virkningsfuld og kan gøre en stor forskel.
De allerbedste ønsker om en glædelig, let og lysende jul

Lise Lotte

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag