skip to Main Content
Emotionel intelligens

Mindfulness er genialt og giver emotionel intelligens!

Den amerikanske psykolog Daniel Golemann skriver om emotionel intelligens i flere af sine bøger. Han mener, at den primære forudsætning for at udvikle emotionel intelligens er selverkendelse.

Og selverkendelse, er netop det, man udvikler i mindfulness meditation ved at være bevidst opmærksom på, hvad der foregår i kroppen og i sindet, og ved at være opmærksom, mens det foregår.

Man inddeler den emotionelle intelligens i 2 dele: Den interpsykiske intelligens, som skal bruges til at forstå dig selv, og den sociale intelligens, som er evnen til at føle empati med andre. Og de er lige vigtige; for ved at kunne føle empati med andre, øger du evnen til at forstå dig selv. Genialt, ikke?

Jeg synes faktisk, at mindfulness er genialt. Samtidig med at du selv får det bedre, er du med til at forandre dine omgivelser positivt, fordi du får mere overskud til både dig selv og andre.

Og det, jeg synes er så genialt er, at det er så enkelt! Ikke noget med en masse dyrt udstyr, sved på panden og flere års akademiske studier. Bare noget du reelt kan gå i gang med efter nogen timers guidning.
Måske skal jeg lige nævne, at du kan risikere at få lettere til smil og ægte latter. Og hvem kan da stå for det?
Jeg vil med den største glæde guide dig i gang med Mindfulness. Kontakt mig via mail@liselottetrujillo.dk eller tlf. 60709074, og vi finder ud af, om mindfulness er noget for dig.

Er du blevet nysgerrig på emotionel intelligens? Så kan du læse mere her.

En meditation, som udvikler den emotionelle intelligens, er en meditation på kærlig venlighed, og den kan du læse mere om her.

De kærligste smil

Lise Lotte

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 2 Comments

 1. Hej Lise Lotte
  Hvordan kommer jeg igang med forbedre min emotionelle intelligens hos dig ?

  Mvh. Bjørn

  1. Hej Bjørn

   Det bedste er, at vi tager en kort – helt uforpligtende – samtale over telefon, så jeg kan høre lidt om dine forventninger, og hvad du skal bruge det til.

   Jeg har gode erfaringer med mine individuelle forløb, da vi kan tage udgangspunkt i netop din intention og livssituation samtidig. Der vil altid opstå “forhindringer”, når vi skal lære noget nyt, og måske afvikle gamle vaner, så den personlige sparring er meget effektfuld.

   Jeg bruger en kombination af samtale og meditation.

   Har du lyst til at forbedre din emotionelle intelligens hjemme hos dig selv, så er dette online kursus noget for dig:
   https://liselottetrujillo.dk/ydelser/giv-slip-paa-den-indre-dommer-4-trin-til-mere-ro-og-livsglaede/

   Der er evidens for, at den metode virker. Jeg vil også bruge dele af den, hvis du vælger et individuelt forløb hos mig.

   ring hjertens gerne til mig på 6070 9074, så finder vi ud af, om det er noget for dig.

   Kærligst Lise Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag