Skip to content

Du kan selv skabe forandringer i dit liv

I 2015 er det 20 år siden jeg prøvede meditation første gang. Når jeg tænker tilbage på alt det gode mindfulness har medført i mit liv fyldes jeg af en varm og dyb glæde over at være til stede og i live. Mindfulness har klædt mig på til at møde de udfordringer og forandringer, jeg har mødt gennem livet med et åbent hjerte.

Du kan selv skabe forandringer

Du har måske gået det meste af året og tænkt at ”nu vil jeg leve sundere”, eller ”jeg vil have mere tid til de nære ting”, eller” jeg vil prøve at være mindre streset i hverdagen” eller sådan noget. 2015 kan blive det år, hvor dit nytårsfortsæt kan blive til virkelighed.

Mindfulness skaber forandringerne indefra og ud. Gennem mindfulness begynder du at få øje på det, der virkelig betyder noget for dig. Det er en stabil metode, der kan hjælpe dig resten af dit liv. Så uanset om det er mod, tillid, ægte glæde eller andet du ønsker for dig selv i 2015, så er mindfulness en vej du kan beslutte dig for at gå.

I de næste blogindlæg, vil jeg fortælle dig om nye ideer for det kommende år. De forandringsskabende 8-ugers forløb vil naturligvis være en fast del af programmet ☺

Jeg ønsker dig et kærligt og lykkebringende nytår.
Lise Lotte

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag