Skip to content

Drop-in sommer mindfulness i Lystrup

Du har måske allerede deltaget på et Mindfulness MBSR forløb hos mig, og har brug for at vedligeholde din træning sammen med andre? Eller du er nysgerrig på hvad mindfulness er, og har lyst til at prøve det?

Mindfulness er en oldgammel meditationsform, som oprindeligt stammer fra buddhismen. En af de traditioner kaldes for indsigtsmeditation (vipassanna). Mindfulness MBSR er et program med de oprindelige velgennemprøvede mindfulness øvelser fra indsigtsmeditation, men sat ind i en videnskabelig stresspsykologisk kontekst. Programmet er grundlagt af Jon Kabat-Zinn.

2014-05-28 10.08.28

Til drop-in mindfulness vil jeg guide øvelser, der stammer fra MBSR programmet, og som har en gavnlig virkning på stress, depression, angst, kroniske smerter og mennesker i al almindelighed. Drop-in mindfulness er for alle da både nybegyndere og øvede kan mediterer sammen.

Tid: Torsdag d. 3/7, 10/7 og 17/7 kl. 17-18.30 2015.

Sted: Kirstinelund, Skæringvej 92, 8520 Lystrup

Pris: Det er gratis at deltage, men har du lyst til at bidrage til lokalelejen er du velkommen til anonym at donerer et beløb efter undervisningen.

 

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 4 Comments

  1. Hej Tina

   Det er ikke en nødvendighed nu i juli, men det vil hjælpe mig til at få overblik over hvor mange der dukker op. I aftes var vi 28 deltagere og det er lige omkring dt maksimale antal, der er plads til i lokalet. Du kan også med fordel tilmelde dig aktiviteten på min FB hvis det er nemmere for dig.

   Du er velkommen de følgende 2 torsdage kl. 17.00.

 1. ØV jeg har netop lige set denne miulighed. Jeg ville meget gerne have delatget. Jeg har deltaget I flere MBSR forløb. Er det noget du gør igen?
  Mvh Tina

  1. Kære Tina,
   jeg afholder jævnligt en drop-in mindfulness aften her i Lystrup, så der kommer flere senere på året.

   Du holder bedst øje med hvornår det næste arrangement finder sted i mit nyhedsbrev, som du tilmelder dig her på siden.

   Jeg glæder mig til at møde dig.

   Kærligst Lise Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag