Skip to content

Bente behøver ikke længere at være på en bestemt måde for at andre kan lide hende

Bente deltog på :

Giv slip på den indre dommer – 4 trin til mere ro og livsglæde 

Og skrev til mig om, hvad hun havde fået ud af det:

“Jeg er ikke så hård ved mig selv mere og mit forhold til andre mennesker er blevet mere afslappet. Jeg føler, at jeg kan være mere mig selv og at jeg ikke behøver at holde en bestemt facade for at andre kan lide mig.”

Det har været særligt overraskende for mig, hvordan jeg er blevet mere tolerant over for mennesker, som jeg tidligere havde det ret anstrengt med.

Det har været spændende med de forskellige meditationer.

Og så er det gået op for mig, hvor vigtigt det er, at din stemme er behagelig at lytte til. Jeg har fået meget mere ud af kurset end forventet.”

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag