skip to Main Content

Behandling af stress, depression og angst med samtaleterapi, meditation og mindfulness

Er du slidt op af ikke at kunne sove om natten, have konstant
tankemylder og kæmpe med stress, angst eller depression?

 • Har du svært ved at koncentrere dig i hverdagen, og har du svært ved samle dig om simple hverdagsopgaver?
 • Sover du dårligt om natten og har svært ved at komme ud af sengen om morgenen?
 • Føler du dig ensom, fordi du af og til trækker dig fra andres selskab, da det er alt for besværligt at være sammen med andre, når du har det, som du har det?
 • Lider du af enten stress, depression eller angst?
 • Er du ved at være træt af at høre din familie og dine venner sige, at du “bare” skal gøre noget godt for sig selv, for hånden på hjertet, så aner du ikke længere, hvad du har lyst til overhovedet.

Så kan jeg hjælpe dig. Om du lider af stress, depression eller angst, er ikke afgørende lige nu og her. Det afgørende er på nuværende tidspunkt, at du gerne vil have hjælp til ikke at gå ned med flaget (igen).

Men hvorfor ender en stærk person som dig med at få
stress, angst eller endda en depression?

Først og fremmest, så handler det ikke om styrke. Du ER en stærk person. Og der kan være rigtigt mange grunde til, at du enten allerede har stress, angst eller depression eller er bange for at ende der (igen). Og allervigtigst, så er det ikke din skyld. Du har bare brug for at få hjælp til at finde ind til dit stærke ståsted igen.

Depression handler mest om sorg og tristhed over tab (af muligheder), fortrydelse over fortiden, men kan også i andre tilfælde være et resultat af angst. Angst, derimod, handler mest om frygten for fremtiden og derfor også om, hvordan du mon skal kunne komme ud af angsten. Stress rammer ofte, når du har ydet 120 % hver dag uden stop eller på grund af sygdom (hos dig selv, dine børn eller nærmeste familie). Stress kan også lede til angst og depression. Angst kan lede til depression. Og depression til angst. Det hele hænger sammen, og det er først, når vi får fat på den egentlige årsag, at du kan komme videre. Og det kan jeg hjælpe dig med.

Det tærer på din mentale kassekredit

Hvis du forestiller dig, at du har en mental konto, der kan være fyldt op, gå i nul eller være i minus. Når du lider af stress, depression eller angst og mangler overskud, ro, føler afmagt, ensomhed og måske endda skam over at have det, som du har det, så er din mentale konto for længst gået i minus. Du tærer på din mentale kassekredit. Og ligesom med husholdningsbudgettet, så er det ikke holdbart at køre på kassekreditten i længere tid. Det kan være, at du oplever at komme op på nul og kunne trække vejret en smule for så hurtigt at dykke igen, fordi livet gav dig en udfordring. Og så er du tilbage i minus på din mentale konto. Jeg kan vise dig, hvordan du fylder op på din mentale konto og skaber et solidt overskud, som gør, at du står stærkere og kan klare de udfordringer, livet bare engang imellem giver dig. Det kan føles uoverskueligt nu, men alt, hvad det kræver, er, at du tager et skridt ad gangen sammen med mig.

Du har måske været i behandling (medicinsk eller terapeutisk), men føler, at du stadig ryger tilbage til dit gamle mønster….

Der er mange veje ud af stress, depression og angst. Men fælles for dem, der virker på den længere sigt er, at du er nødt til at lære at lytte til dig selv, dine værdier og dine ønsker til livet.  Ellers vil du lande ved samme udgangspunkt igen og skal starte forfra.  Det kræver, at du får nye perspektiver på dit liv. Erkendelsen af, at du ikke behøver at leve det liv, du har gjort indtil nu. Du må gerne ændre på det. For at komme til et sted, hvor du står stærkt og ikke falder tilbage i dit gamle mønster, vaner og liv (som gjorde dig syg), har du brug for at lære at bare være. Bare at være. Og lære dig selv og dine grænser bedre kende. Du har brug for at lære, hvordan du bliver mere robust og modstandsdygtig på din helt egen måde, sådan at du står stærkere i dit eget liv.

Det kræver vedvarende arbejde, metoder og indsigter.
De færreste kan gøre det alene

Jeg ved det. Jeg taler dagligt med klienter, der har prøvet at være stærke og fikse problemet selv. Læst et par bøger om emnet, måske endda været sygemeldt, gjort som lægen sagde og i det hele taget haft fuld fokus på problemet i en periode. For så efter et stykke tid alligevel at lande præcist samme sted igen. Med stress, depression eller angst. Sagen er den, at det kræver vedvarende arbejde, de rette metoder og personlige indsigter at få vedvarende resultater. Man siger, at man ikke kan se skoven for bare træer. Det samme gælder for stress, depression og angst. Det er svært at se løsningen i alt rodet.

Andre af mine kunder kommer til mig, fordi de godt ved, at den er gal. Og de har prøvet så mange ting for at undgå at ramme stressmuren i deres liv. Men de ved godt, at det lurer bag det næste hjørne. De aner bare ikke, hvad de skal gøre selv. Og jeg forstår dem godt. For uanset om du har været sygemeldt, eller om du bare gerne vil undgå at havne der, så er det svært at ændre på vaner og mønstre på egen hånd. Det kræver ofte, at du har en fagperson, der kan guide dig i den rigtige retning. Nænsomt. Effektivt. Og ét skridt ad gangen

Forestil dig et liv, hvor du ikke konstant skal være bange
for at føle dig fladmast, forkert eller miste pusten igen….

Det er ikke meningen, at du skal bruge så meget energi på at have det, som du har det lige nu. Det er ikke meningen, at du skal føle dig forkert, fladmast, ensom eller trist hver dag. Det er meningen, at du skal have det godt.

Forestil dig et liv, hvor du:

 • sover bedre om natten og ved præcist, hvad du skal gøre, når du får tankemylder
 • kan stå ud af sengen om morgenen og glæde dig til endnu en skøn dag med energi og masser af livsmod
 • griner mere, kan føle ægte glæde over helt banale små ting og i det hele taget har lyst til at tage en ordentlig mundfuld af livet
 • har færre konflikter i dit liv og gode relationer med de mennesker, der betyder noget for dig
 • har lært, hvordan du gerne vil leve dit liv og har fundet styrken til at gøre det i stedet for at gå på kompromis med dine inderste værdier
 • mærker en stærk tro på, at du ikke er sådan en, der går i stykker eller går ned med enten angst, depression eller stress.

Det kan jeg hjælpe dig med.

Skab vedvarende resultater i dit liv via samtaleterapi,
meditation og mindfulness sammen med mig

Mit navn er Lise Lotte Trujillo, jeg hjælper mennesker med at komme fri af stress, depression og angst ved hjælp af samtaleterapi, meditation og mindfulness. Det gør jeg, fordi jeg efterhånden har set det skabe så gode resultater hos mennesker, der har været udfordret af enten livskriser eller et belastet liv.

Du får dog ikke et quickfix her hos mig. Og jeg kan ikke love mirakler. Men jeg kan love dig, at jeg vil hjælpe dig til at finde dit personlige fundament og værdigrundlag, sådan at du bliver mere robust og modstandsdygtig, når livet engang imellem slår hårdt.  Et forløb hos mig indeholder samtaleterapi, meditation og mindfulness. På den måde sikrer jeg mig, at du bliver godt klædt på til at arbejde videre med dig selv efter dit forløb hos mig.

Personligt tilrettelagt forløb med plads til og
respekt for lige præcis dig.

Forløbet her hos mig bliver tilrettelagt, så det passer til dig og din situation. Det er vigtigt for mig, at der er plads til dig, og at du er tryg hele vejen gennem processen. Jeg bruger både samtaleterapi, meditationer og mindfulness. Du skal være forberedt på, at du skal meditere mellem vores sessioner for at opnå de bedste resultater. Jeg viser dig hvordan. Og vi justerer selvfølgelig undervejs, hvis du får behov for det.  At meditere kan være svært i starten. Og især hvis du aldrig er lykkedes med det før. Jeg hjælper dig hele vejen. Vi mediterer derfor også sammen hver gang, så du bliver fortrolig med meditationerne.

Et personligt tilrettelagt forløb er altid minimum 5 sessioner med mulighed for at forlænge forløbet, hvis du ønsker det. Du er med til selv at tilrettelægge forløbet, sådan at det føles godt for dig.

Din investering for et personligt behandlingsforløb på 5 sessioner (inkl. samtaleterapi, meditation og mindfulness-øvelser) er 3.500 kr. med mulighed for at dele betalingen op i 3 overkommelige rater.

Brug for en afklarende samtale først?

Hvis du har spørgsmål til forløbet eller er i tvivl om, hvorvidt det er det rigtige for dig, så vil jeg med glæde svare på dine spørgsmål og ærligt vejlede dig til den rigtige løsning. Ring til mig på 6070 9074, og lad os tage en snak. Det tager højst 15 minutter.

Back To Top