Skip to content

Aiii, hvor ærgerligt! Kender du det?

Kvinde ægrer sig

 

Har du prøvet at ærgre dig lidt over, at din kollega blev forfremmet lige for næsen af dig? At dit barns bedste ven fik hovedrollen i årets skoleforestilling? At din partner snakker lidt for tit om en af sine kollegaer? Eller at en i dine familie bare altid praler til alle familiefødselsdagene?

Hvis det er noget du genkender, så er det helt almindeligt. Men alligevel kan det føles svært. Det føles jo uretfærdigt, og du bliver lidt ked af det og ærgrelsen sætter sig som en stikker i brystet og den sætter sig fast inden i hovedet.

Men ærgrelsen over, at det går godt for andre, er sjælden noget vi taler højt om. For det kan være ret pinligt at indrømme over for sig selv, at man føler sig lidt jaloux eller bare er lidt misundelig på andre mennesker.

Nogen mennesker fornægter, at de er jaloux eller misundelige. Andre pakker det væk og gemmer det godt. Og så er der dem, der gør noget ved det.

Følelsen af at ærgre sig over noget, kan nemlig ændres til en følelse af glæde på andres vegne. Det kan du lære på mit online kursus:

Giv slip på den indre dommer – 4 trin til mere ro og livsglæde

Hvordan gør man så det?

Det er egentligt ret enkelt, når man først kommer i gang:

På det første modul tager vi fat på at lære at kunne se alt det gode i dig selv, at acceptere dig selv præcis som du er og at blive mere venlig og overbærende over for dig selv. Det er hele grundlaget for at kunne føle sig god nok og dermed ikke behøve at misunde andre mennesker, at de også har det godt. Når man føler sig god nok, behøver man nemlig ikke mere sammenligne sin egen lykke med andres.

Når vi er misundelige eller jaloux kan vi let komme til at tro, at glæden er forbeholdt andre mennesker. Men lykken er ikke en begrænset ressource, der er nok til os alle.

Kunne du godt tænke dig at lære at ærgre dig mindre og at være mere glad, så kig på mit online kursus

Giv slip på den indre dommer – 4 trin til mere ro og livsglæde her

Du kan læse, hvad andre siger om mine kurser her

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag