skip to Main Content

Kære Lise Lotte. Tak for et meget givende online kursus til modvirkning af søvnløshed. Min tilgang til at starte på modulerne har været, at jeg i nogen tid har gået hos en psykoterapeut til behandling af mangeårigt varende stress inkluderende søvnbesvær. Gennem hende har jeg lært mindfulness og meditation at kende. Da jeg så dit tilbud fik jeg lyst til at prøve det. Det har været en stor succes. Jeg sover betydeligt bedre, men er ikke “helbredt” endnu. Noget af det hænger også sammen med, at der stadig er noget stressrelateret at arbejde med. At anvende meditation har været en stor øjenåbner for mig. Jeg er meget overrasket over, hvor meget effekt det har på mit generelle velvære og på min søvn. Jeg har været meget glad for kurset og bruger stadig modulerne til min meditation dagligt. Jeg vil til en hver tid anbefale det til hvem som helst, der har lyst til at høre om mindfuldness og meditation. Med kærlig hilsen Jens

Mette har fået sin nattesøvn tilbage

Tusind tak for ved dette kursus at have fået mine øjne op for, hvor vigtigt det er at sove godt om natten. Og tak for de mange fifs om søvn, som har rykket på nogle dårlige faktorer ved mine søvnproblemer. Jeg har gennem dette forløb fået min nattesøvn tilbage og sover fantastisk om natten – det havde jeg aldrig troet muligt, så det er stort. Nu glæder jeg mig virkeligt til foråret og sommeren.

Det der i “pakken – slip ud af søvnproblemer” som jeg synes, jeg følte den største aha-oplevelse ved og stadig har stor glæde af, var den hjælp med anvisninger for, “de 5 forhindringer”. At blive bevidst om disse og selv forstå hvad forhindringerne er, gør hjælp til selvhjælp meget større. Så absolut “den mest skarpe kniv i skuffen” hvis man var kok og skulle bruge kniv 😉 og i Mindfulness sammenhæng: det allerbedste og mest uundværlige værktøj.

TAK for gennem dette forløb at have været med til at udvide og tilføje til min meditationspraksis. Ligeledes TAK for at tilvejebringe nuancer af viden om og fifs til at forholde sig til søvn(problemer).

Lang historie kort er der ting i mit liv, som for altid vil betyde, at søvn er et særdeles vigtigt element.

Jeg har under dette forløb fået rykket ved nogle af de dårlige elementer ved mine søvnvaner – og dét er STORT! 

Jeg er ikke sluppet helt ud af søvnproblemer. Men jeg er kommet et godt stykke ift. at kunne gøre mit til at lade det blive så godt som muligt…og dét er jeg stolt af!

Som en af dine kollegaer (har været på 8 ugers MBSR for nogle år siden og efterfølgende meditationgruppe hos hende) sagde til mig, inden jeg påbegyndte dit online kursus: “Hun er dygtig”…Nu ved jeg, hvad hun mente.

Jeg har med stor glæde fulgt de 7 moduler i søvnkurset, og også haft stor gavn af det jeg har lært. 

Syns´ det er et fantastisk forløb, du tilbyder – og vil til enhver tid anbefale det til andre.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag