Skip to content

Det er dejligt at du har så bred en viden og jeg føler mig altid tryg og afslappet i dine hænder

E.J. 55 år

Kære Lise Lotte,

Af hele mit hjerte skal du have tak for din tålmodighed og vilje til at føre mig igennem Mindfulness forløbet. Jeg var skeptisk da jeg startede men gik alligevel ind i det med åbent sind. Der skulle ske noget nyt i mit liv da jeg pga. belastende omstændigheder gennem længere tid har fået lægeordineret epelepsi og nerveberoligende medicin og følte mig på afveje.

Jeg har nu været medicinfri i 4 uger og føler mig overbevist om at jeg ikke skal tilbage af medicinvejen. Når der er udfordringer der før kunne føre til medicinindtag, får jeg nu i stedet for i gang med at lave MIndfulness øvelser. Det nulstiller fuldstændig krop og sind og jeg er tilbage i roen.

Min mand er blevet helt nyforelsket i mig igen og nabokonene kommer ind og laver Mindfulness med mig.

Min dreng på 11 er også lidt nysgerrig og sidder også nogen gange stille og lytter med. Han kan se at hans mor er blevet gladere. Jeg har båret på en tung rygsæk fyldt med negative og belastende følelser. Rygsækken er nu blevet meget lettere og livet føles også lettere. Det har været hårdt arbejde men det hele værd. Jeg har lært at trække vejret ordentligt så livet kan strømme igennem mig i stedet for at lukke af for de følelser, som jeg synes var sværde at håndtere. Jeg har fået bedre nattesøvn, hvor jeg før oplevede at kunne ligge mange timer søvnløs med tankemylder og uro i kroppen. Og så en uventet bivirkning har været at jeg har tabt 4 kg.

Jeg håber at mange finder vej til dine hold og du får mine varmeste anbefalinger.

Marg…. R. A. 48 år

Anne tilmeldte sig mit Mindfulness Stressreduktion 8-ugers forløb, fordi hun var helt nede i ”kulkælderen”, efter en meget traumatisk fødsel af sit første barn. Hun havde under graviditeten flere gange beklaget sig over forskellige gener, som ikke var blevet taget alvorligt. Fødslen var endt ud med bl.a. nyre- og leversvigt, og Anne var derfor både fysisk og psykisk meget påvirket. Kort sagt følte hun sig rigtig skidt tilpas. Anne søgte hjælp og fik stillet forskellige diagnoser såsom posttraumatisk stress, angst, fødselsdepression og lav pH-værdi i lungerne. Men det fik Anne det ikke bedre af.

Da Anne startede på forløbet havde hun en masse ubehagelige fysiske symptomer og angstanfald. Hendes åndedræt var kronisk hyperventilerende og hun kunne på det tidspunkt hverken mærke sin mave eller tage dybe vejrtrækninger.

“Jeg mærkede store både fysiske og psykiske forandringer i løbet af de 8-uger. Jeg har lært at trække vejret ordentligt og de fleste af mine fysiske symptomer er væk. Og så har jeg lært at styre mine tanker, så jeg ikke længere får angstanfald.”

Hun fortalte desuden at hendes søn for lidt tid siden havde været syg to gange på en uge med høj feber. Hun sad om natten med den grædende søn i armene, da det pludseligt kom over hende om hun nu kunne stole på lægerne, og at der ikke var noget alvorligt galt med drengen? Mistilliden til lægerne sad der stadig fra hendes egen oplevelse af ikke at blive taget alvorligt.

“Jeg fik begyndende kropslige symptomer på angst og tankerne skulle til at løbe af med mig. Men de mindfulness strategier du lærte mig på mindfulness-forløbet, havde en omgående positiv virkning, så jeg fik det afværget. Det er en dejlig fornemmelse at jeg har lært at takle det på den rigtige måde.”

Anne blev så glad for mindfulness og de positive forandringer hun havde oplevet, så hun valgte at fortsætte på mit efterfølgende Mindfulness Stressreduktion 8-ugers forløb.

“Det andet forløb har været mere en oplevelse af at finde ind til mig selv og at jeg har fået et værktøj til at arbejde videre med mig selv på andre områder af mit liv. Før mindfulness forløbet, følte jeg mine udfordringer som et nederlag, hvor det nu mere bare er en vej til at lære mig selv bedre at kende.

Jeg har haft 2 vidt forskellige oplevelser af de 2 forløb, men de har været lige værdifulde. Mindfulness har ført til, at jeg reflektere mere over hvem jeg er og hvem jeg gerne vil være og hvordan jeg vil leve mit liv. Jeg har omprioriteret i mit liv og har fundet ro i det. Nu er det den jeg er, der taler til mig, hvor det før mere var min blinde vinkel. De rigtige Svar kommer nu indefra mig selv.”

Nu tænker du måske, at det er nødvendigt at tage 2 forløb for at få noget ud af mindfulness. Det er slet ikke tilfældet. Men for nogle bliver opdagelsen af, hvad mindfulness kan tilbyde, som at se en solopgang en skøn sommermorgen. Og så vil de gerne se den igen og igen.

Her kan du læse om Mindfulness Stressreduktion 8-ugers forløbet

 

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag