skip to Main Content

Det har haft stor betydning at mærke den gode kontakt til mig selv, og jeg har lært at nyde de små lykkestunder i mit eget selskab. Jeg har fået bedre balance mellem at tage tid til mig selv og til at være der for min familie, hvilket virkeligt har været godt for os alle. Mindfulness har givet mig en mærkbare ro og glæde, som jeg ikke har haft i mange år. Tusind tak for et godt kursus.

 

Jeg begyndte på grund af stress og en søgen efter mere glæde, nærvær og ro. Jeg mærker nu en ro og en glæde som kommer i glimt, som jeg ikke har oplevet i mange år. Fordybelsesdagen var helt fantastisk, jeg var så fredfyldt og fyldt med velvære og tryghed efter. Det har betydet meget at dele erfaringer og at have dine guidede meditationer at lytte til.

Jeg havde ikke turdet håbe på, at jeg slutter med den følelse, jeg sidder med nu.

Jeg har fundet en mærkbar ro, og jeg har fået sat mine svære følelser og tanker i perspektiv. Ikke sådan at jeg har tænkt noget nyt, men blot sådan at proportionerne passer. Og derfor er jeg kommet videre i mit liv. Det har betydet meget at jeg har fundet visheden om, at en tanke blot er en tanke og en følelse ligeså.

Fordybelsesdagen oplevede jeg som et meget stort gennembrud. Det var en gave at opleve den sande fordybelse. MBSR kurset overgik alle forventninger.

Jeg har fået mere indre ro og mere glæde ved livet. Sætter pris på de små ting. Mere tilstedeværelse. Fordybelsesdagen var en fantastisk dag. Over al forventning. Rigtig godt program. Dine kurser er helt sikkert dem, der har hjulpet mig ud på ”den anden side” af min stress. Tusind tak.

Jeg havde Ønsket om ro i hovedet – mindre tankemylder og ønsket om at lære nogle redskaber, jeg kunne bruge igennem hele livet trods de udfordringer livet byder mig. Jeg har fået mere ro – blevet bedre til at stoppe op og mærke efter og have mere fokus på glæden i øjeblikket. Efter hver mødegang er jeg kommet helt ned i gear,og  jeg har kunnet mærke en tydelig fremgang hen over de 8 uger. MBSR kurset har helt klart (og mere til) levet op til mine forventninger, og jeg er blevet nysgerrig på mere. Fordybelsesdagen vil være noget jeg vil gå til mindst en gang om året.

Jeg synes alt på forløbet har været godt og lærerigt. At Lise Lotte havde svar og reflektioner på alt, hvad vi havde oppe til diskussion. Du er et meget kompetent og elskeligt menneske. Tak for dig og din måde at undervise på.

 

Havde forventninger om at få nogle redskaber til at få det bedre. Mere ro, fred, nærvær, glæde. Redskaberne har jeg bestemt fået. Særligt meditationerne på kærlig venlighed har jeg været rigtig glad for.

Det der har betydet mest er meditationerne. Teorierne bag. De fine digte. Resuméerne vi har fået bagefter.

MBSR kurset har gjort mig opmærksom på, at kroppen har brug for balance. Jeg er alt for meget i hovedet og for lidt i kroppen, og det holder ikke i længden. Mindfulness har stille og roligt fået mig tilbage til kroppen. Der er stadig noget vej endnu…. Men har fået mange gode redskaber med i bagagen, jeg kan blive ved med at bruge.

Jeg anbefaler allerede kurset til andre :-)

Jeg har fået mod på, og glæde ved at være stille med mig selv. Jeg begynder at kunne stoppe mit tankemylder.

Jeg glæder mig til at fortsætte min personlige udvikling. Et citat jeg har lavet til mig selv: Mindfulness er for sindet, hvad motion er for kroppen.

Det har haft betydning for mig at få hjælp til at træne opmærksomhed, at blive i stand til at vende fokus og føle en større kontakt med mig selv. Jeg er mere opmærksom på…… opmærksomhed, fokus, tanker, nærvær.

Jeg har fået rigtig meget ud af dette kursus. Træning og hjælp til et indre fokus har givet mig et overskud, som jeg ikke havde på samme måde før. Opmærksomhed på tanker, venlighed ikke mindst over for mig selv, at vide lidt mere om hvordan det er muligt at skabe ro for og i mig selv. Dejligt kursus <3

Jeg er blevet mere opmærksom på at være tilstede, mærke ting omkring mig, inden i mig hvilket virkeligt har været givtigt.

Det har haft stor betydning at få god og kyndig vejledning af Lise Lotte og at lære det hele sammen med andre i en lille lukket kreds. Det har også været vigtigt med hjemmearbejdet, så man holdes til ilden.

Jeg er blevet mere opmærksom på at være tilstede, være sammen med fx mine børn (sådan fuldt tilstede), når vi er sammen fx i naturen, når jeg selv går en tur. Dette beriger mig meget.

Min mand sagde forleden at han kan mærke at jeg er blevet gladre. Og jeg er sikker på at du og MBSR har en stor del af æren for det.

Det har haft stor betydning for mig, at Jeg har brugt meditation hver dag, for at få styr på stressen, tankerne og åndedrættet. At jeg nu kan mærke kroppen igen efter stressen. At tænke over at leve i nuet og ikke bekymre mig så meget. Kærlig venlighed har haft en stor betydning for mig, vil nu møde mennesker med åbenhed og tænke ”alle vil være lykkelige.”

Det har været et super godt kursus, som har haft afgørende betydning for håndtering af min stress-periode. Og ikke mindst mit liv fremover……. En ny levemåde med mindfulness.. Tak Lise Lotte.

Jeg har fået positiv indre / bedre livsglæde. Dejligt med små hold. Virker dejligt privat. Plads til hver enkelt.

Det som har betydet mest er, at få sat fokus på nærvær og kærlighed til mig selv. Har i forløbet fundet mere ro med mig selv og er begyndt at sige nej til mine omgivelser. Mærker efter/reflekterer om det jeg siger ja til, er godt for mig. Jeg synes du har været en inspirerende og dygtig, kompetent underviser.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag