skip to Main Content

Mindfulness, meditation & samtaler

Mindfulness,
meditation
& samtaler

Visdommen i østens tusinder års erfaringer er en virksom
og pålidelig modvægt til mange menneskers fortravlede
hverdag og moderne livsstil.

Mindfulness Baseret Stress Reduktion – MBSR 8-ugers kurser

Kunne du tænke dig at blive bedre til at passe på dig selv? Vil du lære hvordan du kan håndtere din stress og bekymring? Har du tanker eller anden form for psykisk eller kropsligt ubehag?

Så kan et Mindfulness MBSR kursus gøre en stor forskel i din hverdag. 8-ugers kurset er grundlagt af Jon Kabat-Zinn og har dokumenteret positiv virkning på krop og sind…

“Du giver ro, tro på livet og jeg har virkelig fået mindfulness helt ind i mit hjerte.”

Flere udtalelser…

Mindfulness & meditation –
et stærk redskab i livet

Gennem kurser i mindfulness og meditation kan du lære at navigere på en mere hensigtsmæssig måde i dit liv. Gennem en daglig praksis kan du øge din opmærksomhed og koncentration og dermed skabe bedre resultater i dit arbejds- og privatliv.
Se alle meditations- og mindfulness kurser her
.

Find ro med det rette meditationsudstyr

Hvis du vil have kroppen og sindet til at falde til ro, er det vigtigt at du sidder godt, når du mediterer. En god meditationspude og et godt meditationsunderlag kan derfor gøre din meditationsoplevelse endnu bedre.
Find det rigtige udstyr her.

Helle 52 år: “Lovingkindness giver mig en varm følelse af stor kærlighed til mig selv og mine medmennesker.”

Flere udtalelser…

Evnen til at finde ro i dig selv, kan udvikles gennem Mindfulness. Dette digt blev læst af en tidligere deltager.

“Within yourself is a stillness, a sanctuary to which you can retreat at any time and be yourself”

Kursus i mindfullness

Mindfulness kurser Online og Live i Århus

Hos mig får du tilbudt alt indenfor mindfulnesskurser. Hver kursus har et specielt fokus, det kan være koncentration, det kan være meditation, det kan være indre ro og glæde, det kan være hvordan du bedre kan klare et liv med mange krav. Mindfulness er den vestlige, videnskabeligt baserede udgave af den ældgamle buddhistiske meditationsform formidlet i en moderne, stress-psykologisk ramme.
Se en oversigt over mine mindfulness kurser her.

Meditation øger din fysiske + psykiske sundhed

Effekten af meditation er mærkbar efter bare ganske få ugers intensiv træning. Du kan tage et 5-ugers kursus og få bedre koncentration, større indlevelsesevne og opnå en mærkbar fysisk og psykisk afslapning – de bedste vilkår for indre ro og glæde.
Find mine kurser i meditation her.

trujillo-fordybelses-cirkel

Min Mindfulnessbaggrund

I 2015 er det 20 år siden jeg begyndte min egen meditationspraksis. Siden da er det blevet til rigtig mange timer. De mange års erfaring bruger jeg i min undervisning. Mindfulness er en væremåde, som jeg har stor glæde af både i min undervisning og i mit eget liv.

Jeg er bl.a uddannet af Dr. Jon Kabat-Zinn, Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School (UMASS), USA, Lone Overby Fjordback, Aarhus Universitet, Institut for mindfulness, Aarhus Universitetshospital, Uffe Damborg (Vipassanna indsigtsmeditation) samt en lang række danske og udenlandske undervisere. Læs mere

Giv slip på den indre dommer – 4 trin til mere ro og livsglæde

Et online-kursus, der over 8 uger udvikler din evne til at holde af dig selv, som du er, med en uforbeholden accept af dig selv. På kurset vil du lære at få et mere afslappet og glædesfyldt forhold til andre og en større følelse af samhørighed med dine medmennesker….. Læs mere

5-ugers meditations – kursus        Koncentration & afslapning

Et intensivt kursus i meditation, hvor du udvikler din koncentration og evne til at være venlig over for dig selv og andre. Dette giver mulighed for at opleve markant fysisk og psykisk afslapning.….. Læs mere

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag