skip to Main Content
Retreat -Indre stilhed & livsglæde
En hel weekend med meditation & mindfulness
18. og 19. marts 2017

Med gæsteunderviser psykolog samt mindfulness og meditationslærer Linda Spalding

Læs mere om Linda her

Dette er en weekend-retreat med fokus på at
udvikle indre stilhed og balance og et dybere og mere glædesfyldt forhold
til dig selv og dine medmennesker.

Gennem meditation fokuserer vi på at træne os til at være nærværende fra øjeblik til øjeblik.
Det større og mere bevidste nærvær er med til at skabe et godt grundlag for at reducere stress, gøre dig mere mentalt robust og på sigt styrke din evne til at håndtere livets udfordringer.
Alle får mulighed for at fordybe sig i forskellige meditationer.
Vi vil blandt andet beskæftige os med åndedrætsmeditation, gående meditation, chokolademeditation og kærlig venlighedsmeditation.

Alle meditationer bliver guidet undervejs, så du skal bare fokusere. Bedre bliver det ikke!

Kender du til:

 • Retreat - Indre stilhed og livsglædeAt leve dit hverdagsliv med en endeløs to do liste – og mens du løber fra opgave til opgave kan du pludseligt føle, at der mangler mening i dit liv?
 • At mødes og skulle relatere til mange mennesker hver dag, men relationen er tit konfliktplaget eller anstrengende, så du længes efter en dybere og mere ægte følelse af kontakt og intimitet med andre?
 • At du bliver kastet rundt af følelsesmæssige op- og nedture på grund af forskellige begivenheder i dit liv – og accepterer det som værende normalt?
 • At selvom du gerne vil have tid til dig selv og til at få mediteret, så bliver det ofte sat nederst på din liste – fordi hverdagslivet simpelthen får taget over?

Det behøver slet ikke være sådan!

Dette weekend-retreat er en mulighed for at tage en pause fra hverdagen, få større klarhed over de gode ting i din hverdag og gennem intensiv meditation bygge videre på det, der nærer dig i dit liv.

Hvorfor skal jeg deltage?

Når vi står midt i hverdagens rutiner og travlhed kan det nogle gange være svært at få et overblik over, hvad det er, der dræner os.

En weekend retreat er derfor en oplagt mulighed for at træde tilbage fra hverdagens rutiner og to do lister så du kan komme ned i tempo og få bedre forståelse for, hvad det er der giver dig klarhed og energi i dit liv.

At meditere giver plads til selvrefleksion med kloge svar, så du kan komme tættere på det du vil have mere af i dit liv.

Hvad får jeg ud af det?

De enkle meditationer på denne weekend-retreat sigter mod:

 • At dine tanker stilner af
 • At du bliver mere fysisk afslappet
 • At du bliver gladere for dig selv og dine medmennesker
 • At du kan føle dig god nok som den du er
 • At turde stå ved dig selv som den du er
 • At du kan have medfølelse med dig selv og andre – uden at brænde ud.
 • At du kan sætte kærlige grænser i dit liv

Derudover er det også en weekend-retreat, hvor du får støtte til at komme videre med meditation hjemme hos dig selv.

Hvordan foregår et retreat?

Gennem de to dage undersøger og fordyber vi os i forskellige meditationer der understøtter hinanden i at finde ind til indre stilhed, afslapning og større livsglæde.

Meditationerne er baseret på mindfulness og indsigtsmeditation.

Denne retreat foregår i stilhed. Det betyder at deltagerene imellem er tavse, men at at der selvfølgelig er mulighed for at stille spørgsmål undervejs på retreat´en. Stilheden er en støtte til at kunne fordybe sig mere i meditationerne.

Har du spørgsmål inden weekend retreaten, så kontakt mig gerne.

Hvad indeholder denne retreat?

Denne retreat bygger på velkendte meditationer fra indsigtsmeditation – som for eksempel koncentrationsudviklende meditation gennem intensiv fokusering på åndedrættet, mindfulness og en del af en praksis kaldet Brahma Vihara. Brahma Vihara er kort fortalt en praksis i 4 trin, der leder til livsglæde og sindsligevægt. Det er intentionsmeditationer, der udvikler din evne til at holde af dig selv og andre mennesker med større nænsomhed og empati. læs mere om de 4 Brahma Vihare på min kursusside Giv slip på den indre dommer – 4 trin til mere ro og livsglæde.

Hvem er denne retreat for?Mennesker på retreat

Denne retreat er både for den motiverede nye og den mere erfarne deltager. Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål til, om retreaten er noget for dig.

 

 

Praktisk info:

Hvad skal jeg tage på?

Det anbefales at være iført behageligt tøj som du føler dig godt tilpas i. Medbring også gerne praktisk udetøj til de gående meditationer.

Der er stole til alle. Der findes også en del  måtter, tæpper og meditationspuder i lokalet. Du er naturligvis velkommen til at medbringe dit eget udstyr. Du får mere info efter tilmelding.

Tidspunkt

Lørdag den 18. marts kl. 9.30-17.00 og søndag den 19. marts kl. 9.30 – 15.00.

Sted

8520 Lystrup. Præcis adresse oplyses ved tilmelding.

Pris / retreat gebyr

Denne retreat koster kun 920 kr.

Beløbet dækker fuld forplejning på retreaten og et bidrag, der går til oprettelse af legater, der kan søges af personer med lav eller ingen indtægt. Ring og hør nærmere om legat til denne retreat.

Prisen dækker ikke undervisningen.  Deltagerne bliver ved slutningen opfordret til anonymt at donere et beløb for undervisningen efter hvad de synes de har fået ud af kurset og hvad de har råd til (dana).

Din tilmelding er gældende, når retreaten er betalt. Retreat gebyret refunderes ikke i tilfælde af afbud, men kan overdrages til anden person.

Prisen inkluderer vegetarisk frokost fra Cafe Fika, kaffe/te og frugt begge dage.

Du har mulighed for at betale dette retreat i 2 rater.

Tilmelding

 

 

Deltagerudtalelser

Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente, men var spændt og åben for det at skulle være i stilhed en hel weekend. Liselotte var god til at guide.

Jeg gik hjem med en følelse af at jeg bedre kunne trække mit vejr igennem end da jeg kom. Jeg følte under kurset at jeg fik øvet mig i at være mere tilstede i min krop. Jeg havde en god følelse af at kunne koncentrere mig om mig selv selvom der var andre personer tilstede. Smagen af maden blev fx en mere intens nydelse. Det var en rar afslutning at sidde skulder mod skulder med en anden kursist og skulle sidde og lytte til hendes motiv og udbytte uden at føle at jeg skulle sige en masse kloge ord, men blot ligge ører til, og omvendt. jeg vil bestemt anbefale en sådan retreat til andre.

A. Sørensen

 

Det har været rigtig godt – over forventning. Har mod min forventning haft lyst til at fortsætte stilheden. Retreaten har hjulpet mig til nye indsigter i hvordan jeg får mindfulness ind i hverdagen. Så meget tid til egen fordybelse, refleksion og indsigt er en gave. Jeg vil gerne anbefale det til andre og kunne godt tænke mig at tage på retreat igen. Utrolig lækker forplejning som havde mange visuelle og smagsindtryk.

Conniekvinde på retreat

 

Jeg blev overrasket over, hvor svært meditation kan være og hvor meget godt det kan gøre ved kroppen. Det har virkeligt haft en positiv effekt for mig. Det har betydet meget for mig at jeg nu kan gå en tur alene uden at jeg føler angst. Jeg har lært at trække vejret under navlen – wow hvilken effekt det har. Fred og ro omkring mig. Jeg vil helt klart anbefale det.

Lisbeth Thorberg

 

God tryg stemning på retreaten (sammen med ukendte mennesker/uden at tale med dem – egentligt jo mærkeligt – på den gode måde J ). Pusterum/åndehul/forkælelse, med skøn mad og god energi har betydet meget for mig. Også fascinationen og den sparsomme øjenkontakt løfter en fri fra et ”socialt ansvar”. Tak for en dejlig weekend.

Lotte

 

Back To Top