skip to Main Content

Praksisgruppe

Kom videre med at meditere

Nye indsigter og mere erfaring 

 

Har du allerede nogen erfaring med at meditere, men vil du gerne lære, hvordan du kommer endnu dybere ind i meditationerne, så er du velkommen i meditationspraksis-gruppen.

Gruppen er for dig, der gerne vil tage tid til at finde ind til en dybere og mere hjertelig forandring af glæde, stilhed og frihed i dit liv. Den er også for dig, der er nysgerrig og villig til at skubbe til nogle grundlæggende vaner gennem en dybere forståelse af den oprindelige meditationsmetode og psykologien bag.

vi bruger Buddhistisk psykologi som teoretisk grundlag, og arbejder derfra praktisk med refleksioner og fordybelse i meditation og mindfulness (også kaldet Indsigtsmeditation eller Vipassana).

Vi bevæger os således et lag dybere i mindfulness, som jo oprindeligt stammer fra buddhismen.

Formen er enkel med det primære fokus at meditere og at drage omsorg for dig selv og samtidig opleve en udvikling i både dig og din meditationspraksis.

Gruppen er rettet mod dig, der gerne vil nå længere med din meditation, men er også en god mulighed for dig, der gerne vil have en mere stabil og motiveret meditationspraksis hjemme hos dig selv.

Praksisgruppen kan også være et oplagt sted at genfinde motivationen til at meditere, hvis du har holdt pause med det igennem længere tid.

Sådan foregår det

Hver gang vi mødes indledes med et kort teoretisk oplæg. Derefter vil du få en indledende guidet meditation, og endelig en afsluttende guidet meditation på kærlig venlighed og medfølelse. Meditationerne kan variere fra gang til gang.

Derimellem er der skiftevis siddende, gående eller liggende meditation i stilhed, så du får mulighed for at integrere det teoretiske i dine meditationer, og transformere det til praktisk erfaring og flere indsigter.

I gruppen vil der udover meditationerne også være rig mulighed for at dele erfaringer og stille spørgsmål.

Praktisk

Praksisgruppen er et samlet forløb på 5 gange.

Datoer for praksisgruppen

Onsdage den, 26. august, 9. september, 26. september, 7. oktober og   den 21. oktober 2020

kl. 17.30 – 19.30.

Sted

8520 Lystrup

Pris

875 kr.

Back To Top

Mine retningslinier i forbindelse med COVID-19

5 enkle redskaber der øjeblikkeligt tager toppen af din stress og gør dig mere klar i hovedet

I minikurset får du blandt andet:

  • Stress-barometertest 
  • Akut stress håndtering
  • Sådan vælger du stress fra

Det koster kun din emailadresse. Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev med konkrete tips, gode tilbud og gratis meditationer.