skip to Main Content
Mindfulness Århus

Mindfulness Århus – både live og online

Lise Lotte Trujillo tilbyder kurser i mindfulness i Århus området – både live og online. Uanset om du er ny indenfor mindfulness eller om du har erfaring, er du velkommen til at deltage på kurserne.

På mindfulness Århus kan du:

  • Forbedre din livskvalitet
  • Få større selvindsigt og mere tillid
  • Få mere nærvær og bedre koncentration
  • Få mere fysisk og psykisk velvære
  • Ændre dårlige vaner
  • Komme til at holde mere af dig selv og andre, af reducere dit stress-niveau, blive mere afbalanceret i din hverdag

 

Er det live mindfulness Århus-området, der passer dig bedst? Så har du muligheden her:

 

Mindfulness kurser i Århus Live

MBSR – Mindfulness Baseret Stress Reduktion

Jeg afholder Mindfulness MBSR 8-ugers kurser omkring 2-3 gange om året. For at du kan få det bedste udbytte af forløbet, er der maks. 8-10 deltagere på hvert hold. Jeg lægger stor vægt på tryghed og fortrolighed i gruppen. Der bliver også mulighed for, at I fortsat kan praktisere Mindfulness sammen i Århus.

Mindfulness fordybelsesdag

Der indgår en hel fordybelsesdag Mindfulness MBSR-kurset , som også er åben for andre med noget erfaring i mindfulness i Århus. Hele dagen foregår i guidet tavshed og dagen varer 7 timer. Mange fortæller efter fordybelsesdagen, at det giver en helt særlig indre ro med en fordybelsesdag, og at det føles som at komme hjem til sig selv igen. Læs mere om dagen her

Meditationsgruppe i Århus – for dig med nogen erfaring live

Jeg afholder jævnligt sammenhængende forløb i en mindfulness- og meditationsgruppe i Århus for både nye og mere erfarne. Hold øje i mit nyhedsbrev, hvornår den næste meditationsgruppe starter på igen.

Udover mine faste forløb, grupper og fordybelsesdage afholder jeg også andre spændende arrangementer live i mindfulness Århus. Finder du ikke det, du søger, er du altid velkommen til at komme med forslag til nye aktiviteter indenfor mindfulness i Århus.

Læs mere om meditationsgruppen her 

 

Meditationskursus i Århus – afslapning & koncentration

Koncentration er et vigtig fundament for vores hverdagsbevidsthed og ikke mindst er det et nødvendigt grundlag for mindfulness – kort sagt; ingen koncentration – ingen mindfulness. Der er flere behagelige sideeffekter af at udvikle en god koncentration gennem meditation, nemlig dyb afslapning og barnlig glæde – for bare at nævne et par stykker. Der er desuden en væsentligt forskel på om man bliver anspændt af at koncentrere sig eller om man kan forblive afslappet. På dette kursus udvikler du en koncentration, hvor du kan forblive afslappet – både fysisk og psykisk. Du kan læse mere om koncentration og fokus her.

Dette meditationskursus 1 er for nye og den mere erfarne udøver af meditation eller mindfulness, der ønsker at styrke fundamentet gennem koncentration. Meditationskurset løber over 5 uger. Læs mere om meditationskurset her Meditationskursus – koncentration & afslapning

Mindfulness Århus online

Mange mennesker har i dag en travl dag, hvor tiden løber og det kniber med overskuddet. Bare tanken om at skulle ud af døren en gang om ugen, kan virke helt uoverskuelig, hvis man er presset.

Hvis du har det sådan, er et online kursus eller deltagelse i en online meditations-gruppe måske noget for dig. Mange er også glade for en kombination af live og online kurser. Så selvom du bor lige om hjørnet og søger mindfulness i Århus området kan du sagtens kombinere at være en del af en gruppe her i Århus og ved siden af tage et online kursus.

Mindfulness Århus Gratis

Jeg lægger vægt på at give dig gratis information om mindfulness og skriver jævnligt artikler til min blog, laver gratis foredrag og åbne drop-in arrangementer med meditation og mindfulness Århus området, så du kan få en ide om, hvem jeg er og om du kan lide min måde at undervise på, inden du melder dig til et længere forløb.

Der ligger allerede en del materiale her på min hjemmeside, som du kan hente helt gratis. Du kan hente mini-kurser eller en guidet meditation. Klik i menuen “Kvit & frit” foroven på siden.

Vil du have mere viden om mindfulness Århus, så kig på denne artikel:

Mindfulness – Den ultimative -guide

 

Se næste startdato på Mindfulness MBSR 8-ugers kurset i Århus HER

 

Har du forslag, spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, så skriv gerne herunder i feltet.

Lise Lotte Trujillo har siden starten af 1990erne haft en særlig interesse for den nødvendige balance mellem krop og sind. Hendes passion er at hjælpe andre med at finde nøglen til et mindre stressfyldt, mere balanceret og meningsfyldt liv. Lise Lotte er blandt andet uddannet akupunktør, Narrativ Samtaleterapeut, MBSR mindfulness lærer fra Aarhus Universitet og er sideløbende meget optaget af den oprindelige psykologi og filosofi fra buddhismen, der har mere en 2.500 års visdom at trække på.

Hun er blandt pionererne indenfor online mindfulness undervisning.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag