Skip to content

Individuel mindfulness & meditation

Det er i nuet du lever dit liv

Terapi – Undervisning – Vejledning

Har stress, angst, nedtrykthed, tankemylder og/eller koncentrationsbesvær taget over i dit liv som en grå sky henover alt, hvad der egentlig burde give dig en masse livskvalitet og -glæde – eller som plejer at gøre dig glad?

Så er det måske tid til, at du gør noget.

Det ”noget” kan være svært at definere, og dit hoved kan være fyldt med en masse tanker og bekymringer, der blokerer for at finde en konstruktiv løsning.

Her kommer mindfulness og meditation ind i billedet.

Er man ramt af stress, angst eller lignende, så er det som regel overbekymring eller overtænkning, der skaber uroen, ubehagen og andre fysiske og psykiske symptomer.

Gennem mindfulness og meditation får du ro på tankerne og bekymringerne, og du vil opleve, at dette skaber en positiv dominoeffekt, hvor du vil mærke mindre til dine fysiske og psykiske symptomer, som er relateret til dit problem eller din lidelse.

I et individuelt forløb i meditation og mindfulness vil fokus være på dig og dét du tumler med uden forstyrrelser fra andre.

 

Et individuelt forløb er altså for dig, der kæmper med:

 • Stres, angst eller depression
 • Tankemylder og koncentrationsbesvær
 • Sorg eller nedtrykthed
 • Uro, ubehag og afslapningsbesvær
 • Overfokusering på andres behov
 • Manglende omsorg for dig selv
 • Søvnproblemer

 

Hvad får du ud af et individuelt forløb?

Gennem et individuelt forløb med mindfulness, meditation og narrative samtaler, der er tilpasset personligt til dig og dine behov, har du mulighed for positivt at forandre din situation – også selvom alting ser umuligt ud lige nu.

Under dit forløb vil du opleve at:

 • Du bliver mere fysisk og psykisk afslappet
 • Du får indre ro og overblik
 • Du bliver koncentreret og mentalt udholdende
 • Du bliver hurtigere til at handle
 • Du bliver bedre til at se muligheder fremfor begrænsninger
 • Du bliver bedre til at tage beslutninger og at sige fra
 • Du bliver bedre til at mærke dig selv og sætte sunde grænser

Jeg har genfundet indre ro 

Jeg ville gerne genfinde den indre ro, jeg har haft førhen og det følte jeg, jeg kun kunne, hvis jeg blev undervist alene.

Det har været super for mig at få et forløb alene, fik rigtig meget ud af det. Har lært at sætte mig og meditere, finde dyb ro og samtidig mærke åndedrættet.

GB

Mindfulness og meditation er en måde at være på, der giver dig ro og overblik til at se dit liv klart. Du får overskud til, og indsigt i, hvordan du skal forandre det, og dermed kommer du klogere gennem svære situationer i dit liv.

Når du er fuldt opmærksom, vil du opleve, at der er andre måder at handle på, end du er vant til, og at du ikke længere behøver lade dig styre af dine tanker og følelser. Undervejs får du lært at få sat grænser, så du får en god balance mellem dig selv og dine omgivelser.

Det kan blive et vendepunkt i dit liv.

Fordele ved et individuelt forløb

Et individuel forløb er både for dig, der gerne vil lære at meditere – og for dig der har erfaring med mindfulness og meditation.

Det er noget for dig, hvis:

 • Du vil have personlig hjælp og vejledning til et specifikt problem
 • Du vil have et fleksibelt forløb tilpasset dit behov
 • Du vil have hjælp når du har brug for det
 • Du ikke er til holdundervisning og faste tidspunkter
 • Du vil have hjælp til at etablere en fast mindfulness og meditationspraksis, der passer ind i din hverdag

Sådan foregår det

Jeg er blevet bedre til at fokusere 

Jeg har et krævende job, hvor jeg har brug for at holde hovedet klart i pressede situationer. 

Min arbejdsgiver tilbød mig derfor et individuelt forløb hos Lise Lotte, da hun selv tidligere havde gået i et forløb hos hende. 

Det har været meget effektivt, og jeg har fået bedre strategisk overblik, blevet bedre til at fokusere og at slippe tanker, der tidligere ville have forstyrret mig. 

Du får mine bedste anbefalinger. 

Anonym

Sådan foregår det 

Den første gang finder vi ud af, hvad du gerne vil arbejde med, og hvilken retning vi skal bevæge os i. Så tilrettelægger vi et forløb, der er tilpasset dine behov, ønsker og muligheder.

Hvis du undervejs finder ud af, at det er nødvendigt at justere i den tid du bruger hjemme til meditationerne, kan vi sammen tilpasse forløbet.

Det er netop dét, der er fordelen ved et individuelt forløb: Vi kan løbende tilpasse og justere det nøjagtigt efter dine behov.

At meditere kan være som at stå på toppen af et bjerg. Og nogle gange kan der være bump på vejen dertil. Jeg hjælper dig, så vejen bliver så let som muligt. Vi mediterer derfor sammen hver gang, så du bliver fortroligt med meditationerne.

Du må være indstillet på at meditere hjemme mellem hver gang for at få den bedste virkning.

 

Lise Lotte TrujilloEr du i tvivl om forløbet er noget for dig?

Lyder et individuelt mindfulness og meditationsforløb som noget for dig, men vil du gerne være helt sikker på, at det er det? Så er du velkommen til at ringe og få afklaret det.

Jeg tilbyder en gratis afklaringssamtale på 15 min., så du har helt ro i maven, før du trykker ”køb”. Du ringer blot til mig på 60 70 90 74, og så finder vi ud af om et individuelt forløb er noget for dig.

Er du afklaret og klar til at skabe forandring gennem en dokumenteret metode, der skaber vej til større mental ro og frihed samt ægte livsglæde? Husk, det er netop i nuet livet foregår. Og det er ikke altid så let at forblive nærværende i nuet, men øvelse gør mester. Det hjælper jeg dig til at blive: mester i dit eget liv.

 

Praktisk

Sessionerne foregår online eller på Trøjborgvej 60 i 8200 Århus N.

Har du ikke tidligere fået undervisning i at meditere, vil jeg anbefale at du bestiller et individuelt forløb med 5 sessioner af 60 minutter, der vil give dig et godt afsæt til at etablere en virksom og stabil meditationspraksis.

Du er naturligvis også velkommen til at købe en enkelt session, hvis du lige vil se, om det er noget for dig.

Tilmelding

GemGem

Afklaringssamtale

Back To Top

Vil du sove godt igen?

 

Kurset indeholder:

 

5 korte og overkommelige mikropodcasts med konkrete redskaber til en god nattesøvn, skøn morgen & dejlig dag.

 

Det koster 0 kr., og du kan altid afmelde dig igen, hvis du ønsker det

God nattesøvn – skøn morgen – dejlig dag