skip to Main Content
Mindfulness

Meditation & Samtaler

Mindfulness Fordybelsesdag

– en dag, der beriger dit liv!

I Østen bruger man det samme ord for både hjerte og sind, naturligvis fordi det hænger tæt sammen. Det er ikke let at forestille sig at have et ulykkeligt hjerte og et roligt sind på samme tid.

Så meditationerne på fordybelsesdagene vil være fokuseret på at åbne op til hjertet så vi kan finde ro i sindet.

Mine hverdagsudfordringer blev pludseligt så ubetydelige efter stilhedsdagen. Der skete virkeligt en forandring inde i mig selv. (Margrethe).

Dagene i stilhed giver dig mulighed for at få bedre kontakt til dig selv samt udvikle en større selvbevidsthed. Gennem meditationerne kan du forbedre relationen til dig selv ved at udvikle et mere nuanceret og positivt selvbillede, men du får også udviklet relationen til andre mennesker. Og det giver dig et godt grundlag for mere ligevægt i hverdagen.

Vi fordyber os i forskellige mindfulness mindfulness meditationer, enkle yogastræk, meditation på kærlig venlighed mv. Nogle af meditationerne vil foregå udendørs, så tag gerne praktisk tøj på. Dagen er på 7 timer, hvoraf ca. 5 timer foregår i tavshed (dvs. at deltagerene er stille, mens jeg guider gennem dagen). Stilheden og tavsheden er en vigtig støtte til at finde ind til det der beriger os i livet, så vi kan få mere af det.

 

Hvorfor deltage på en fordybelsesdag?

Mindfulness fordybelsesdag - stilhed i naturen

Fordybelsesdagen er både for nye og de lidt mere erfarne. Det er en hjælp at meditere sammen med andre og du bliver guidet i gennem dagen til videre udvikling og inspiration.

Har du ikke prøvet mindfulness før sammen med andre, vil du helt sikkert få en anden oplevelse af mindfulness og dens muligheder. Kom selv og prøv!

Det føles som at komme helt hjem til mig selv igen.
(Merete)

Praktisk

Er du ny inden for mindfulness, så ring venligst inden tilmelding på telefon 60709074.

Du bedes medbringe en lille frokostret til en fælles frokostbuffet.

Næste fordybelsesdag

Søndag den 3. marts kl. 10-17 2019.

Pris

650 kr. pr. fordybelsesdag.

 

 

GemGem

GemGem

Back To Top