skip to Main Content

Mindfulness fordybelsesdag

– EN DAG, DER BERIGER DIT LIV

Mindfulness fordybelsesdag

– EN DAG, DER BERIGER DIT LIV

I Østen bruger man det samme ord for både hjerte og sind, naturligvis fordi det hænger tæt sammen. Det er ikke let at forestille sig at have et ulykkeligt hjerte og et roligt sind på samme tid.

Så meditationerne på fordybelsesdagene vil være fokuseret på at åbne op til hjertet så vi kan finde ro i sindet.

Mine hverdagsudfordringer blev pludseligt så ubetydelige efter stilhedsdagen. Der skete virkeligt en forandring inde i mig selv. (Margrethe).

Dagene i stilhed giver dig mulighed for at få bedre kontakt til dig selv samt udvikle en større selvbevidsthed. Gennem meditationerne kan du forbedre relationen til dig selv ved at udvikle et mere nuanceret og positivt selvbillede, men du får også udviklet relationen til andre mennesker. Og det giver dig et godt grundlag for mere ligevægt i hverdagen.

Vi fordyber os i forskellige mindfulness meditationer, enkle yogastræk, meditation på kærlig venlighed mv. Nogle af meditationerne vil foregå udendørs, så tag gerne praktisk tøj på. Dagen er på 7 timer, hvoraf hovedparten foregår i tavshed (dvs. at deltagerene er stille, mens jeg guider gennem dagen). Stilheden og tavsheden er en vigtig støtte til at finde ind til det der beriger os i livet, så vi kan få mere af det.

HVORFOR DELTAGE PÅ EN FORDYBELSESDAG?

Mindfulness fordybelsesdag - stilhed i naturen

Fordybelsesdagen er både for nye og de lidt mere erfarne. Det er en hjælp at meditere sammen med andre og du bliver guidet i gennem dagen til videre udvikling og inspiration.

Har du ikke prøvet mindfulness før sammen med andre, vil du helt sikkert få en anden oplevelse af mindfulness og dens muligheder. Kom selv og prøv!

Det føles som at komme helt hjem til mig selv igen.
(Merete)

Praktisk

Du bedes medbringe en lille frokostret til en fælles frokostbuffet.

Næste fordybelsesdag

Lørdag den 26. september 2020 kl. 10-17.

Lørdag den 24. oktober 2020 kl. 10-17.

Lørdag den 6. marts 2021 kl. 10-17.

Din investering

495 kr.

Back To Top

Mine retningslinier i forbindelse med COVID-19

5 enkle redskaber der øjeblikkeligt tager toppen af din stress og gør dig mere klar i hovedet

I minikurset får du blandt andet:

  • Stress-barometertest 
  • Akut stress håndtering
  • Sådan vælger du stress fra

Det koster kun din emailadresse. Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev med konkrete tips, gode tilbud og gratis meditationer.